GRAN CANARIA GUIDE

Hola! Først og fremst vil jeg si at jeg reiser ned til Gran Canaria på mandag om en uke, og skal være der cirka en måned fram i tid. Først skal jeg en uke med Lars, før jeg skal til Oslo i fem dager før jeg reiser ned i to uker til sammen med Andrea. Noen andre som skal?  Denne guiden her blir jo i hovedsak rundt Puerto Rico/ Amadores og Arguineguinområdet siden det er egentlig bare der jeg har vært. Kan jo først starte med hotell da, kanskje? HOTELL:
Jeg har bodd på litt forskjellige hoteller mens jeg har vært der nede. Selvfølgelig husker jeg ikke navnet på noen av de, men ingen har vært sånn “wow” at jeg føler jeg trenger å anbefale de. Et hotell jeg derimot vil anbefale er Sunprime Riviera beach, som jeg og Andrea skal bo på i to uker. Det er et spahotell med KUN suitter som hotellrom! Hvor digg er ikke det? Det er 16 års aldersgrense på hotellet, så ingen skrikerunger ved bassengkanten heller! Haha.   STRAND:
Jeg trives veldig godt både på Anfi beach og på Amadores. Anfi er kanskje en litt renere strand, men det er også litt dyrere på resturantene osv der. Amadores er den største stranden av de to, og der er det et flust av både resturanter osv som man kan velge imellom! Bildet under fra Anfi beach. Anbefaler alle å dra på Beach Cluben på Amadores forresten! Der er det dritfint, men det koster selvfølgelig endel mer å leie seng der enn det gjør på selve stranden.   FEST OG UTLIV:
Om man bor i Puerto Rico området så er det vel kun ett sted som gjelder? Nemlig Puerto Rico shopping center. Det er på en måte som et kjøpesenter, men i stedet for klesbutikker så er det fullt av utesteder! Utrolig moro når alt er så nærme hverandre, så man flyver stortsett overalt! Det er griseharry der, men det syns jeg bare er moro når man er i syden. Vi pleier som regel først å starte med drinker på Bora Bora, før vi går videre på Harleys (som nå heter Riders) for å danse og mingle litt, før vi avslutter kvelden på Joker disco i kjelleren om vi orker. 
Dagsfylla med de engelske guttene Rikki, Niall og Kurt “Fluffy” (hahaha jeg ler). Rikki og Niall er der nede når jeg og Lars kommer, så det blir moro å se de igjen 😀

Jeg er absolutt ingen fan av de resturantene jeg har spist på så langt, så der har jeg ingen anbefalinger. Vi pleide stortsett bare å bestille pizza fra Pizza Hut (veldig god) som vi fikk til hotellet vårt siden vi ikke orket ut å spise om vi skulle ut på byen på kvelden.  Om det er noe mer dere lurer på så kommenter gjerne, så svarer jeg der!  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg