NOE FOR ALLE

ANNONSE – I samarbeid med RevolutionRace

JAKKEHER / FLEECEHER

-20% TIL -40% PÅ HELE REVOLUTIONRACE

Heiii alle fine ♥ Vet dere, dette er faktisk en ganske…rar(?) helg for meg om jeg kan si det sånn. Jeg skulle egentlig reise til Svalbard i går, og bruke helgen på den mest fantastiske turen i mitt liv. Som dere alle vet så er vi midt i en pandemi, og nå som Oslo er så rødt som du kan få det så ville jeg faktisk ikke ta sjansen på å evnentuelt bringe med meg smitte videre til Longyearbyen. Sykt kjipt, men sånn er det. Man må bare se framover! Den siste pakken jeg bestilte fra RevolutionRace var stappfull av ski og vinterklær. Hadde gledet meg skikkelig til å vise det fram i “eksotiske” omgivelser på Svalbard, men akkurat nå er livet sånn at det meste av min utendørse aktivitet foregår utenfor mine egne dører. AKA Frognerparken.

Om dere tror RevolutionRace kun er en nettbutikk for de som sover i ingenmannland i en hengekøye, eller er ekstremt sporty både på friluftsliv og ekstremsport så tar dere feil. Jeg skal ikke engang prøve å si at jeg skogens datter, men jeg liker veldig godt å holde meg i aktivitet. Plaggene fra RevolutionRace er helt fantastiske. Ja, kanskje en kort og veldig teit selgende setning, men det mener jeg. Jakken jeg har på meg nå for eksempel. Den kan jo brukes til alt? Det er iallfall min go-to når jeg tar mine daglige spaserturer rundt omkring i Oslo. Nå er samfunnet nærmest stengt ned, og det er begrenset hvor mye man kan finne på. Som nevnt tidligere så er mitt BESTE tips å bare komme seg ut. Frisk luft er som medisin! Enten om det er Frognerparken, eller om det er en tur i nabolaget.

Uansett! Nå er BLACK WEEK i gang og RevolutionRace har salg -20 til -40% på hele nettsiden!! Det er så mye penger spart at jeg ikke orker å tenke på det engang. Uansett om du elsker skog og natur, eller bare liker å ha høykvalitetsplagg til en rimelig penge for å gå en spasertur så er RevolutionRace virkelig nettstedet for deg. Og meg!

   

JAKKEHER / FLEECEHER

-20% TIL -40% PÅ HELE REVOLUTIONRACE

Jeg håper alle har en fin søndag og er snille med seg selv ♥ Vi snakkes mer i morgen!

2 kommentarer
  1. God morgon. Jag hoppas allt är bra med dig, Julia. Du gjorde min morgon lite lättare och härligare. Tänk att du kan få en helt vanlig mössa att lysa upp vintermorgonen. Önskar dig en härlig dag och en härlig vecka, pandemin till trots.
   Klem Anders

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg