LEILIGHETSUPDATE OG INTERIØR

ANNONSE – Affiliatelinker

Heihei ♥ Disse bildene la jeg ut av leiligheten min for ca to måneder siden, med mange planer om å endre på alt interiøret. Som dere ser er det ganske tomt og “ungkarstil” der akkurat nå siden det var møblert da jeg flyttet inn. Siden det er stor plass og ekstremt mye potensiale hadde jeg gledet meg til innredningsprosessen. Jeg ville bl.annet lage en moderne marokkansk lounge i stuen, pluss et nydelig spiseområde til middagsgjester. Men… Jeg må dessverre innrømme at det eneste skrittet jeg har kommet nærmere en reformert leilighet er at jeg har kjøpt en ny hylle… Thats it!! Nå må jeg virkelig få ut fingeren å starte på innredningsprosessen. I dag har de jo så mye salg overalt også siden det er Cyber Monday, og jeg har funnet sykt mye fint hos Jotex jeg tenkte å dele med dere, samt høre hva du syns?

JOTEX

OPPTIL -80% HER

1. HER / 2. HER / 3. HER

Jeg tenker kanskje å kjøpe ett av disse gulvteppene, men er litt usikker på hvilket. Syns alle var sykt fine! Hvordan likte du best? Vil bare tips om at alle disse er på salg, link til resten av teppene på opptil 70% salg finner du her

VASE: HER / BILDE: HER / SKÅL: HER

Ser for meg vasen kommer til å være sååå fin med pampas i, bildet MÅ jo bare passe inn i den marokkanske loungen (haha ler hver gang jeg skriver det, virker så over the top), og skålen også? Hva syns du? 😀 Alle her er også på salg, og resten av dekoret til opptil -80% finner du her!

SENGEGAVL: HER / PUFF: HER / SIDEBORD: HER
STOL: HER / SOFABORD: HER / SOFA: HER

Når det kommer til møbler så vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal starte. Det er SÅÅÅ mye fint! Kommer nok til å ende opp med trehundre forskjellige stiler, men hvem bryr seg. Mitt hjem, mine regler 🙋🏼 Møbler er på opptil 60% avslag her!

Noe som kunne passet inn hos meg tror du? 😀 Ha en fin mandag! Eller cyber monday som det nå heter…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg