FEM TIPS FOR Å TAKLE LOCKDOWNEN

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Goood mandag! Eller, er det egentlig det? Når man starter på uke nummer to med lockdown, regnet høljer ned og man presterer å knuse hele åtte egg før man har spist frokost så kan nok den mest optimistiske av oss kalle dette for en blåmandag. En ulykke kommer sjelden alene sies det, og akkurat nå er hodet mitt i full beredskapmodus for å snu denne dagen om til en bra dag.

Som jeg har vært åpen om tidligere så har jeg hatt det litt kjipt den siste tiden. Alt for mye alenetid, tunge tanker og lite motivasjon til det meste. Akkurat nå føles det nesten som om jeg begynner på start, noe som faktisk er positivt! Jeg ser på meg selv som et prosjekt, der jeg skal forbedre meg litt hver dag. Man skal ikke undervurdere mestringsfølelse, og til alle dere som har det tøft nå for tiden tenkte jeg å komme med noen helt overkommelige tips til hvordan vi psykisk skal overleve den siste innspurten før forhåpentligvis alt blir bra igjen.

JAKKEHER (-25%!) / LUEHER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS –  HER (-25%!)

-25% PÅ NELLY HER, SISTE DAGEN!

1. KOM DEG UT!!! For meg er dette virkelig alfa omega for å ha en bra dag. Noen dager løper jeg, andre dager er en kort spasertur i Frognerparken nok. Bare kom deg ut, se andre mennesker å få deg litt frisk luft.

2. Kosthold. Prøv å få i deg all næring du trenger i løpet av dagen. Jeg som bor alene har lett for å lage noe kjapt og enkelt til middag, og forrige uke spiste jeg faktisk pasta med pølsebiter tre dager på rad. Enkelt? Ja. Næringsrikt? Nope.. Får jeg energi av det? Dobbelnope. Jeg tror virkelig et sunt kosthold er ekstremt viktig for en sunn psyke, spesielt i denne tiden.

3. Ikke drikk for mye. Det frister kanskje å slukne sorgene sine i noen glass vin på kvelden, men det kommer ofte med en pris. Da legger man allerede et dårlig grunnlag for dagen etter, og da er man i en kjip sirkel. Spar deg til helgene, og vær flink i ukedagene.

4. Stå opp til vanlig tid, og kom deg ut av sengen. Personlig vet jeg hvor lite det frister å stå opp om man har null planer den dagen. Men,  det føles så mye bedre å komme seg i dusjen, gjøre seg klar og prøve å ha en hverdag så normal som man klarer.

5. Snakk med noen om hvordan du har det. Enten det er venner, familie eller profesjonelle. Noen dager har jeg supre dager, mens andre ikke fullt så topp. Det er lov til å ha begge deler, og også lov til å ytre det til de rundt deg. Ofte føles alt mye bedre etter en liten reprimande!

JAKKEHER (-25%!) / LUEHER / TIGHTS – AIMN HER / SNEAKERS –  HER (-25%!)

Dette er ikke en “ferie” lengre, dette er dessverre vår nye hverdag på ubestemt tid og jeg tror uheldigvis mange kommer til å slite i etterkant. Jeg har selv følt meg på kanten til stupet ved flere anledninger, men nå går det ikke lengre. Ta små enkle grep og behandle deg selv bra. Legg grunnlaget for veien videre så godt det lar seg gjøre ♥ Du er ikke alene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg