TÅREVÅT ETTERMIDDAG

Huff dette ble en tårevåt ettermiddag. Har ikke gjort annet enn selvpining den siste halvtimen. Kom over en nettside som heter dyreelskerne.no, der de bl.annet deler mange filmer av hjemløse eller mishandlete hunder, som blir tatt inn av et shelter, vasket og stelt. Det strammer seg i hele kroppen min av å se disse filmene og jeg får så utrolig vondt. Samtidig blir jeg så glad når de blir adoptert og får et bra hjem. Når vi kjøper hus skal jeg definitivt adoptere en hund, selvom jeg egentliv vil adoptere alle sammen og gi de et trygt og godt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk også fylt på 3D-vippene mine på TL salongen ved laguneparken i dag! Nå har jeg skikkelig volumvipper før bursdagsfesten min i morgen, jippi <3 For timebestilling kan dere ringe 55010194. Jentene på TL salongen er virkelig verdens flinkeste og så utrolig hyggelige! Koser meg alltid sånn der og blir skikkelig bortskjemt 🙂 Min behandling blir sponset!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA(Dekselet kan du kjøpe her)

Noen detaljebilder fra dagen min. Hadde på meg det nærmste jeg kom til en joggedress, nemlig jumpsuiten min fra nelly. Så utrolig behagelig! Ikveld er jeg faktisk invitert på pinnekjøtt, så dere kan tro jeg gleder meg. Først skal jeg bare innom Illum bolighus for å kjøpe inn litt nytt til leiligheten, fikk gavekort i bursdagen min som jeg gleder meg ihjel til å bruke! Håper den nye putekolleksjonen til Missoni har kommet inn, sikler sånn på noen nye sofaputer 😀

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg