EN BEDRE HVERDAG

scholl

Hei alle fine ♥
Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag i butikken, og skal straks sette snuten mot Flesland. Det er veldig mange som spør meg mye rundt hvordan det er å jobbe i sin egen butikk, og jeg lover at det kommer et innlegg rundt det senere! Likevel har jeg lyst til å nevne noen ting, som jeg tror kan være nyttig for alle enten du jobber i butikk eller ei.
Jeg har alltid vært plaget med ryggen om jeg har gått eller stått lenge. Det spiller ingen rolle hvilken sko jeg har på meg omtrent, dette er en “skade” jeg har hatt helt siden jeg sluttet på rytmisk gymnastikk da jeg var 16. Det er ikke veldig vondt, men jeg merker jeg fort blir sliten etter en lang dag. Som fulltidsblogger i flere år nå har jeg kanskje ikke hatt den aktiveste hverdagen (haha), og man sitter mange timer foran dataen å jobber. Det ble derfor et sjokk for meg da jeg plutselig skulle stå i butikken mange timer i gangen. Herregud, så vondt jeg hadde i ryggen etter en lang dag! Jeg ble tipset om Scholl sine Gel Activ innleggssåler, og begynte å bruke de for et par uker siden. Det er enkelt og greit såler du legger ned i din egen sko som gir foten din støtte og mindre belastning for harde underlag. Jeg bruker sålen i alle skoene mine om dagen, for du kan enkelt bytte de til andre sko. De passer både i sneakers, boots, joggesko, dress-sko osv..

IMG_1196-2

Slik gjør du det:


• Klipp sålen med en saks i henhold til hvilken skostørrelse du har (det er merket på sålen)
• Gjerne fjern den sålen du allerede har i skoen hvis det er mulig
•Legg GelActiv ned i skoen med det myke gelépartiet (blå og gult) vendt ned
IMG_1203-2
IMG_1209-2

Everyday (sålen jeg bruker):


• Tilpasset vanlig hverdagsaktivitet
• Passer for pensko, fritidssko, vanlig sko, boots og arbeidssko
• Den faste gule geléen støtter føttenes bue og hæl i det foten treffer bakken
• Den mer myke blå geléen tar imot støt
Jeg merker så utrolig stor forskjell både på ben og rygg, så dette er et tips til deg enten om du har plager fra før eller rett og slett vil forebygge fremtidig slitasje. Det er jo ingen hemmelighet at hverdagsskoene man bruker ikke akkurat er vennlig for verken ben eller rygg. Jeg bruker iallfall sålene både når jeg jobber i butikken, skal gå en tur med Zara eller rett og slett er på farten.

IMG_0858-2

Scholl Gel Activ Everyday er den sålen jeg kom frem til passet best til meg og min hverdag, men de har også Sport og Work. Det er lurt å velge den du tror passer best til din livsstil 🙂

Om du ønsker å lese mer om Scholl Gel Activ Everyday eller en av de andre variantene, klikk deg inn på siden til Apotek 1 HER ♥

#SchollSolemate #JuliaSolemate

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg