TING JEG SKAL BLI FLINKERE TIL

• Trene. Det siste året har egentlig alt annet vært i fokus enn akkurat dette. Jeg har trent hele livet mitt, og det har alltid gitt meg mye glede og energi. Denne høsten skal jeg virkelig få fart på treningen igjen, bare positive ting kan komme av det!
• Lage mer mat. Jeg elsker å lage mat, invitere venner og prøve nye matretter. I høst skal jeg virkelig teste ut nye oppskrifter, invitere på koselige middagsbesøk og bruke mye tid på kjøkkenet. Har du en favorittoppskrift? Kom gjerne med den! Sunn eller usunn spiller ingen rolle for meg 🙂
• Dele ting. Tro det eller ei, men jeg er en utrolig privat person. Ikke om overfladiske ting som man kan prate løst og lett om, men det er et minimalt antall mennesker der ute som vet mine innerste følelser. Det er egentlig utrolig dumt, for jeg har virkelig verdens mest fantastiske venner jeg kan prate med. Jeg velger bare ikke å gjøre det. Jeg føler jeg blir mindre sårbar jo færre som vet hva som egentlig foregår i livet mitt. Likevel har jeg blitt helt overbevist om den siste uken at å prate om ting som er vanskelig er den beste terapien. De siste dagene har jeg virkelig lettet på sløret, og jeg føler meg allerede ti kilo letter. Man trenger ikke å være så sterk hele tiden. En helt ny hverdag for meg!

IMG_4718-2

Jakke her • Bukse her

• Vise vennene mine at jeg setter pris på de. Jeg har så mange fine, gode og fantastiske mennesker i livet mitt som jeg virkelig stoler på. Likevel er jeg utrolig dårlig til å holde kontakten om de ikke bor i samme by. Jeg hater jo å tekste, så jeg får bli flinkere til å ringe de jeg er glad i.
• Jobbe hardere. De siste årene har jeg vært så heldig å ha denne bloggen som min eneste inntektskilde. Herregud jeg tror ikke dere forstår hvor heldig jeg føler meg! I år har jeg også åpnet butikk, noe jeg aldri hadde fått til uten dere lesere. Fremover skal jeg virkelig jobbe, stå på og vise at jeg fortjener plassen jeg har både i bloggverdenen og i butikkbransjen.
• Stresse mindre. Jeg har egentlig aldri vært en stresset person, men det siste halvåret har det vært helt kaos i hodet mitt. For mye tanker. Her gjelder det igjen å prate med vennene mine, da er det nok mye lettere å sortere alt og håndtere stresset på en bedre måte.
• Gå mer tur. Da vet jeg iallfall at frøken Zara blir glad 😉 Jeg har aldri vært en fjelltur-jente, og har egentlig syns tanken på det har vært fryktelig slitsomt. Likevel er det jo noe helt spesielt med det, så noen fjellturer blir det nok på meg denne høsten! Jeg krysser iallfall fingrene for at jeg klarer det, haha.

IMG_4669-2

Har du noen mål for høsten? 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg