STENGE KOMMENTARFELTET

IMG_1786-2

Hei og god fredag alle fine ♥ Beklager at jeg oppdaterer så slapt her om dagen. Jeg er generelt umotivert og sliten for tiden, og derfor kan det være vanskelig å utlevere seg selv på måten man ønsker. Jeg vil likevel dere skal vite at jeg setter helt sykt stor pris på at dere fremdeles klikker dere inn her, og gjør det mulig for meg å ha min største hobby og lidenskap som jobb. Man kan liksom ikke sykemelde seg som blogger, så da får det bare være en litt dårlig periode til ting faller på plass igjen.
De siste dagene har jeg tenkt mye på om jeg skal stenge kommentarfeltet mitt, og jeg har vel egentlig bestemt meg for å gjøre det for en liten periode. Iallfall for noen uker i første omgang, så får vi se hvordan ting ser ut. Det er ikke fordi jeg får så mange stygge kommentarer, heller tvert i mot! 99% av ting dere poster her er jo bare støttende og positive. Men med det sagt så har jeg fått tilbakemelding på alt jeg gjør i livet omtrent i åtte år. Akkurat nå merker jeg at jeg trenger litt ro. Å leve som en offentlig person er et valg jeg tok for lenge siden, og det har jeg også vært komfortabel med hele veien. Likevel trenger jeg bare en pause fra å alltid måtte få tilbakemeldinger på det jeg gjør for en stund. Jeg elsker jo å kunne kommunisere med dere, så det blir nok ingen lang pause 🙂 Det er bare vanskelig å alltid ha noen som henger over deg, om du skjønner? Så ja, for nå får det blir enveiskommunikasjon her fremover. Om det skulle være noe så er det såklart bare å sende en mail til [email protected]! Håper på forståelse for det, og igjen – tusen takk for at du leser bloggen min.

IMG_1642-2IMG_1677-2IMG_1725 kopi-2

Jakke – i beige HER / Bukse – HER / Sko – HER / Veske – HER

Ellers er jeg glad for at det er fredag og snart HELG! Jeg har flere venninner som kommer til Bergen i helgen, og jeg gleder meg som en gal til å ha skikkelig kvalitetstid. I natt sov beste Ingvild over hos meg også, hun flyttet til Oslo før sommeren og Bergen er virkelig ikke det samme uten henne. Linn kommer også i dag, så dette blir nok en veldig bra helg!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg