MIN NESTE REISE!

Nå er jeg så drit lei debatt, og ikke minst at det alltid er noen som ikke leser blogginnlegg skikkelig før de kommenterer alt mulig mellom himmel og jord. Men men, det er ikke jeg som kaster bort tid. Uansett!

I dag har jeg vært helt zombie. Mangel på søvn de siste nettene pluss travle dager. Ingenting negativt, jeg elsker jo å ha det travelt. Dessuten er det ekstra motiverende å jobbe på nå, for om en drøy uke reiser jeg til varmere strøk sammen med typen. ÅÅÅÅH det skal bli så deilig! På denne tiden av året i fjor hadde jeg både vært i Køben, på Island, i Dubai og var på vei til New York. Mens nå har jeg ikke vært utenlands siden Egypt i september :((( Ja, buhu. Jeg er både et miljøsvin og bortskjemt som har fått reist så mye. Men, jeg gleder meg fordi. Hihi!

Annonselinker:

BIKINIOVERDELHER (på -20%!) / BIKINITRUSEHER (på -60%!)

Vi reiser ikke lengre enn til Malaga, eller nærmere bestemt mellom Malaga og Marbella. Alt jeg vil nå er å ligge langflat på en solseng i konstant prosecco-bris. Og sove. Og spise! Rett og slett leve de glade pensjonerte dager.

Noen bilder fra da vi var der nede i sommer. Savn ♥

Åh, nå vet jeg såvidt hva jeg skriver. Er så trøtt at jeg holder på å faceplante ned i tastaturet. Jeg kom forresten på at jeg ikke har sett de to siste sesongene av Game of Thrones. Verdt å se? Er så redd for at jeg kommer til å ligge våken hele natten om jeg setter på første episode av sesong 5 nå, det er det siste jeg trenger. Haha! Takk for meg og god natt babes.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg