DE BESTE I BYEN

ANNONSE – Sponset behandlinger hos Beauty London

LASHES ON FLEEK ✨

Sier man forresten “on fleek” lengre, eller henger jeg etter som alltid? Hei, og god kveld fine dere! ♥ I disse tider med heftige debatter vil jeg gjerne beklage på forhånd om jeg påvirker noen til å ville fikse på fleisen etter å ha lest dette. Internettet er stort, så det er bare å klikke seg videre om man ikke ønsker påvirkning!

Jeg vil enkelt og greit gi en liten shout out til Beauty London i Bergen. Der har jeg vært fast kunde siden 2015, og ingen har rørt verken vippene eller brynene mine siden da. Eeeeller bikinilinjen for den sags skyld, da jeg også vokser meg der. Både the boss lady Nina og alle hennes FANTASTISKE ansatte får meg virkelig til å slappe av i god viten om at jeg er i trygge hender. Behandlingen jeg tar mest er volumvipper, der jeg som oftest går til Kamilla, så har jeg tatt microblading på brynene mine hos Nina! I løpet av årene har jeg gått til de fleste av jentene, og alle er like dyktige i det de driver med.

For meg er det ekstremt viktig å gå til en salong der jeg vet de ansatte er godt opplært og kurset. At man ikke ligger hjemme i stuen til noen som tar svart betaling, og du egentlig ikke aner hva de klistrer på vippene dine. Man må faktisk huske på at vippene er skjoldet til øynene (om dere forstår hva jeg mener), så man burde være veeeldig kritisk til hvem som får komme nært.

Akkurat nå har de en instagramkonkurranse gående, info finner du på bildet over!

Beauty London ligger sentralt til i Bergen sentrum, nærmere bestemt Strandgaten 88. De utfører alt fra voksing, HD-bryn, alle varianter du kan tenke deg av vipper, samt hudbehandlinger som Green Peel (som jeg anbefaler på det sterkeste!). Pluss mye mer ♥

For timebestilling kan du laste ned appen “Beauty London”, gå inn på nettsiden deres HER eller ringe 45414016 ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg