DEN PERFEKTE GAVEN TIL DEG SELV

REKLAME – I samarbeid med Goodiebox

Åh, jeg både elsker og hater dette pendlerlivet.. Oslo->Bergen / Bergen->Oslo. Fram og tilbake, livet i en koffert. Akkurat nå sitter jeg faktisk på flyplassen for en dagstur til Oslo. Jeg vet jo at jeg lever det beste av to verdener. Jeg kan være i leiligheten i Oslo å vie min fulle tid til venninner og de sosiale mediene, samtidig som jeg kan være i Bergen med fullt fokus på kjæreste og enda mer jobb. Det eneste jeg har blitt ekstremt lei av er pakkingen. Å planlegge hvor klærne mine skal ligge, ikke minst toalettsakene mine. I det siste har jeg faktisk vært så “lat” at jeg ikke har orket å ta med meg toalettsaker på over 100ml (som ikke kommer seg igjennom sikkerhetskontrollen), fordi jeg er så lei av å vente på bagasjen at jeg pakker med meg minst mulig.

Klær er det egentlig ikke så farlig med, men jeg merker at det er kjipt å ikke alltid ha de gode hudkremer, ansiktsmaskene, rens osv tilgjengelig til enhver tid. Men! Nå har jeg fått et nytt samarbeid som gjør hverdagen (og reisingen) ekstremt mye enklere. For litt siden siden fikk jeg min første Goodiebox, som er et forbanna genialt konsept. Kort fortalt; du får tidenes goodiebag i posten hver eneste måned. Ikke en sånn tullete goodiebag med kjipe vareprøver leverandørene bare vil ha ut av veien, men ordentlige produkter som faktisk kommer til nytte. Du mottar produkter for minst 650kr per måned, men du betaler kun 199,- inkl frakt! Si meg, hva er egentlig 199kr verdt? Hudpleie og sminke er jo ekstremt dyrt, så verdien her er helt utrolig.

Hver eneste måned har Goodiebox et nytt tema, og månedens tema er “Powered by” som har en total verdi på 1001kr. I tillegg til alt det, får du med en parfyme til verdi av 245,- som ny kunde 😀 Månedens Goodiebox inkluderer også en sheet mask som fukter i dybden og gjør huden glødende, hydrert og er en perfekt base for sminken, en blank neglelakk som kan brukes alene, eller som base og top coat på neglene dine, en maskara som ikke klumper og forlenger vippene dine (jeg bruker den over mine vippeextensions) samt mine to absolutte favoritter:

Banana setting powder og Absolut Repair-sjampoen fra L’oreal! Banana-pudderet er kanskje det beste setting-pudderet jeg har prøvd. Det legger seg helt fløyelsmykt over sminken og gjør at den holder hele dagen. Jeg har brukt det i ca en uke nå (også på bildene fra den siste tiden, samt dette innlegget). Hvor fint?! Som dere vet er jeg i en periode der jeg har fullt fokus på å pleie håret mitt, så denne reparerende sjampoen i reisestørrelse er perfekt for meg som alltid er på farten. Wii ♥

De meste av produktene er i full size, men det som er så genialt (spesielt for meg) er at noen av produktene også er i reisestørrelse. Så konklusjonen; jeg kan ha noen produkter fast i Oslo, noen produkter fast i Bergen, mens resten av mine favoritter kan jeg ta med meg som håndbagasje de turene jeg er for lat til å sende en koffert. Det optimale hadde naturligvis vært å ha alt samlet, men det har jo du kanskje muligheten til? Det er nye produkter i Goodiebox hver eneste måned, fra seriøse leverandører som er rå innen hud og hårpleie. Kanskje du får deg noen nye favoritter, mens de produktene som kanskje ikke faller helt i smak kan man jo alltids gi videre som bursdagsgaver og lignende ♥

Goodiebox koster som sagt 199,- (inkl frakt) hver måned, og du er garantert produkter for et minimum på 650kr. Som regel er verdien også høyere! Du er også sikret kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører.

Om du vil skjemme deg bort med en månedlig Goodiebox kan du klikke deg inn HER ♥

Hvem vet hva neste måneds leveranse bringer? 😉

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg