MÅTTE DET NOE JÆVLIG TIL?

I stedet for å ramse opp hva jeg har gjort så langt i dag, tenkte jeg å dele dagens tanke med dere. Den er; trenger det virkelig å skje noe jævlig for at man skal sette pris på det man har i livet? Altså, virkelig sette pris på de man har rundt seg? Jeg har alltid vært heldig, alltid hatt flere gode venner og aldri følt meg ensom. Menneskene i livet mitt støtter meg, er der for meg og er enkelt og greit verdens beste venner. Det har jeg alltid visst.

De siste dagene har jeg jo gitt uttrykk for at jeg ikke har hatt det så bra grunnen en ganske tung nyhet. Da jeg fikk vite det ble jeg ufattelig lei meg, og innså virkelig hvor glad jeg er i denne personen. Hvor utrolig glad jeg er i alle vennene mine. Jeg har følt meg heldig hvert eneste sekund de siste to døgnene. Heldig fordi dette er ikke en selvfølge for mange. Noe det er lett å tenke. Tenk at det måtte noe så jævlig til for å innse hvor forbanna glad jeg er i de rundt meg. Jeg sier det igjen; ta vare på vennene og familien din. De er det viktigste du har ♥

Jeg har jo vært inne på tanken om å bli veganer. Tenkte det var en god start å lukte litt på plastikkplanten på UI-kontoret. Heeehehe.

I dag har jeg på meg: SKINNJAKKE – SAMSØE HER / GENSER – SAMSØE HER / BUKSE – NLY HER / SNEAKERS – TIGER OF SWEDEN HER ♥

Noen snapshots fra dagen. I dag tidlig kom verdens beste Glenn, og vi begge har hvert vårt rom på Frogner House ♥ Siden været suger max i Oslo har vi ikke gjort sånn kjempemye. Vi har tatt litt bilder og vært innom kontoret å skravlet med alle de fantastiske menneskene i United Influencers. På lørdag er det kick off med hele gjengen, OM jeg gleder meg!! June kom også til Oslo i dag, så nå er trioen straks samlet igjen!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg