LIVET ER UFORUTSIGBART

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive når jeg føler meg så……tom. Livet er så utrolig rart, og så jævlig uforutsigbart. På mandag var jeg overlykkelig og gikk rundt med et smil hele dagen, mens i går og frem til nå føler jeg meg litt som et skall av meg selv. Ikke vet jeg helt hva jeg skal skrive heller, eller hvor mye jeg kan dele siden det ikke er noe som har skjedd direkte med meg – men med noen jeg er veldig, veldig glad i. Jeg får prøve å dele opp livet litt, og tenke at den delen av livet er utrolig tøff akkurat i dag, mens angående meg og mitt privatliv så har jeg det ufattelig bra om dagen. Hvordan kan det være så store kontraster?

Så ja, jeg kan jo kanskje si litt om hva jeg har gjort i dag. Første dag i Oslo, byen jeg elsker og som jeg gleder meg ihjel til å flytte tilbake til. Jeg møtte Ingvild i elleve-tiden, og vi dro på Bagel & Juice for å spise frokost. En tørr salat med en enda tørrere kylling. 130kr well spent.. Deretter dro vi hjem til Ingvild og spilte en runde med kort, av alle ting. Et deilig avbrekk i hverdagen, haha! Jeg er litt usikker på hva kortspillet heter, men jeg tror det er “rumble”? Det er iallfall flere runder der det er om å gjøre å få minst poeng, så taper den som sitter igjen med den høyeste scoren. Gjett hvem som vant da? MEG!!

JAKKE – FILIPPA K HER / GENSER – NEW LOOK HER / BUKSE – FILIPPA K HER / SKO – ZARA / VESKE – TIGER OF SWEDEN HER

Her har dere dagens (veldig hvite) antrekk. Ingvild sa hun ble blendet av å se på meg i sta. Jeg tror ikke hun mente det som en kompliment.. Lyset er forresten helt jævlig ute i dag, ALT for lyst. Her skal alt synes! Jeg trodde det var varmt og sol i Oslo, men det er jo dritkaldt?

Uansett. Jeg elsker antrekket, spesielt denimjakken. Jeg har handlet endel fra Filippa K i det siste og syns de har så syyykt mye fint. Denne jakken kan jo seriøst brukes til alt! Jeg har den i S om noen lurer, så den er oversized! Litt skummelt at den er hvit, da. Med tanke på at solpudder ikke er et fremmedord for meg 😉 Den overlevde heldigvis dagen, og man har jo vanish om krisen skulle oppstå og jeg søler sminke på den. Hehe. Nå sitter jeg på hotellet og venter på en venninne. Vi skal ta et par glass vin før vi skal ut å spise.

Så ja, her har du min dag kort oppsummert. Jeg sier det igjen, livet er rart..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg