JENTEKVELD

Image and video hosting by TinyPic

⋅ GIRLS NIGHT IN ⋅

Haha, jeg dør sånn av dette bildet! Molly må være den (nest) søteste hunden i verden, og er virkelig en trofast kompanjong på bloggen til Andrea. Jeg kjøpte jo min lille chihuahua som 17 åring, og på den tiden er det ikke til å nekte for at én av grunnene var fordi jeg syns det hadde vært kult å skrive om på bloggen. Om Andrea kjøpte sin pomeranian Molly av samme grunn vet jeg ikke, men man kan jo lure? Hihi. Et dårlig valg var det uansett ikke for noen av oss, for jeg vet at Andrea er minst like glad i sin firbente bestevenn som det jeg er i min. Hva skulle vi gjort uten de små bebisene våre? ♥ Det er da bare et bonus at de er bloggvennlige i tillegg. Zara er jo verdensmester i å posere på bilder, og jeg lurer på hvor hun har lært det hen..

Nå som været i Bergen er på sitt normale så er det ikke stort annet å gjøre enn å holde seg inne, ved mindre du er en av de som tror på “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”. Jeg er ikke en av de, så på dager som dette foretrekker jeg å holde meg inne i varmen. Andrea disket opp med en superdeilig middag til oss også, heldige meg! Det er sjeldent jeg får mat servert på den måten, så det passet med midt i blinken etter en lang dag 😀 Tusen takk!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Det er virkelig bare så hyggelig at Andrea har flyttet til Bergen. Back in the days var jo Zara og Molly også ganske gode venninner. Litt av og på iallfall. Molly var jo bare en valp på den tiden, mens Zara var “hele” to år gammel. Uansett syns hun Molly var veldig irriterende som ville leke hele tiden, mens Zara foretrakk å sove i et hjørne på sofaen. Nå for tiden er jo Zara helt gal og vil helst løpe rundt dagen lang, så jeg lurer på hva som har forandret seg. Anyways. De to firbente bestisene har ikke møtt hverandre på flere år, så jeg gleder meg til å se reaksjonen når de møtes for første gang igjen. Har hunder så god hukommelse tro? De var jo sammen heele tiden for et par år siden! Noen som vet?

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg