ENERGIEN MAN TRENGER

Hello ladies! Håper alt står bra til med dere i dag ♥ Som mange vet har min arbeidssituasjon forandret seg drastisk de siste månedene. Etter flere år med kun blogging som jobb følte jeg at jeg trengte å utvikle meg videre. En ting førte til en annen, og etter en samtale med min kjære kompanjong Janne er jeg nå deleier i multibrand-butikken Janne & Julia. Jeg har nok aldri jobbet så hardt og mye i hele mitt liv, men det er verdt det. Min arbeidshverdag har også endret seg, og forrige uke var den første uken i min nye hverdag. Siden jeg kontrollerer alt med nettbutikken vår, i tillegg til å blogge 100%, pluss å jobbe i butikken når vår kjære daglige leder er på skolen sier det seg selv at det er mye å gjøre! Å jobbe døgnet rundt har plutselig fått en ny betydning for meg.

Image and video hosting by TinyPic

Å holde energien oppe hele dagen har blitt utrolig viktig for meg, siden jeg ikke har tid til å ta en lang pause midt på dagen slik som tidligere. Knekken man får mellom klokken 14 og 15 er jo ikke et ukjent fenomen for mange? Det er den tiden av arbeidsdagen der du er godt over halvveis ferdig, men hjernen vil egentlig bare koble ut noen timer tidligere enn planlagt. Jeg som ikke liker kaffe trenger å få et energikick på en annen måte!

Nå har Battery kommet ut med en NoCal drikk som er helt fantastisk. Energidrikk er jo virkelig ikke bare for gamere og 16 åringer som vil døgne 😉 Battery NoCal er jo faktisk bare kalorifri brus som er tilsatt oppkvikkende vitaminer og koffein som gir deg det kicket du trenger for å fortsette arbeidsdagen. Jeg har lagt min elsk på Battery NoCal Lime. Mm, den er så frisk og god! Den har også blitt en stor favoritt blandt de ansatte her på Janne & Julia, dere skulle sett under kassen vår.. Der står det sikkert ti tomme bokser med NoCal Lime. Kanskje på tide å pante flasker snart? Hihi.

Image and video hosting by TinyPic
Batteryen på sin faste plass ved kassen!

Battery NoCal er et perfekt alternativ til kaffekoppen! Den innholder ikke kalorier, og gir det et skikkelig kick når du trenger det som mest. Hverdagsenergi, helt enkelt. Nå er det jo mange som har startet på skole eller jobb etter ferien, og jeg merker selv det er tøft å være “på” så mange timer i døgnet i forhold til tidligere. Om du merker at du sliter med å konsentrere deg hele dagen kan jeg virkelig anbefale Battery NoLime på det sterkeste!

Image and video hosting by TinyPic

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg