NEW IN + RABATTKODE FRA NAKD

ANNONSE – I samarbeid med NA-KD.com

Fikk plutselig en trang til å starte innlegget med å skrive “hello sexy ladies!”. Kaaanskje det henger sammen med at jeg poserer i tanga på første bilde? 🤔  Føler alltid jeg gjør noe ulovlig når jeg tar sånne bilder. Litt den samme følelsen som da jeg smugdrakk på fest da jeg var 15 år, bare at nå tar jeg smug-bilder på soverommet i stedet. Felles er at jeg er livredd for at foreldrene mine skal merke noe. Men, skal man være helt ærlig har jeg lagt ut langt verre ting på bloggen før!

For å komme til poenget med dette innlegget… Jeg fikk hjem en superfin pakke fra NAKD før påske, og under ser dere mine favoritter, pluss en aldri så liten rabattkode som gjelder hele siden.

Alt dette + absolutt HELE siden til NA-KD.com får du til -15% rabatt med koden JuliaN15 ♥ De har fått inn flere varer i påsken, og under har dere eeeenda flere favoritter som jeg gjerne vil klikke hjem! Haha, alt er tydeligvis “favoritter” i dag..

-15% PÅ HELE NA-KD.COM MED KODEN JuliaN15 HER ♥

Håper alle har hatt en superfin onsdag, som egentlig føles som en fredag av en eller annen grunn? Alle de dagene, ikke visste jeg at det var selve livet. Hilse quote-girl93.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg