EN DAG FULL AV INGENTING

ANNONSE – Affiliatelinker Nelly
-20% på hele Nelly, link her!

Et sent hallo fra meg i dag! Det er de dagene der jeg gjør minst jeg også får minst tid til jobb. Sånn som i dag. Startet dagen med trening, etterfulgt av ansiktsbehandling på Akademiklinikken før jeg dro hjem for å bare “”””slappe av litt med én episode Real Housewives””””. Hadde allverdens tid til både jobb og blogg, men da var liksom ruten for dagen lagt, og jeg sliter skikkelig i å komme tilbake i jobbmode.

Okeeeei helt uinteressant informasjon for dere, prøver bare å forklare hvorfor dette innlegget kommer så sent. Haha! De slappeste dagene er også ofte de verste for meg, for alt jeg vil gjøre nå er å ha seriemaraton til jeg sovner. Som om jeg har hatt den slitsomme dagen. Det føles iallfall sånn. Det tar tydeligvis på å ikke gjøre en dritt fornuftig.

CARDIGANHER (nå på -60%!)

🌟 NÅ ER DET -20% PÅ HELE NELLY, LINK HER 🌟

Selvom jeg ikke hadde allverdens “innhold”(som man kaller det i dagens bransje) å komme med ville jeg likevel titte innom å si hei! I morgen er det helg, og jeg har cravet iskald aperol hele uken. Sikkert noe med finværet å gjøre. Drinkene er iallfall handlet inn og står klar i kjøleskapet, og i morgen tenkte jeg å filme en ny IG-TV der jeg tar dere med inn på kjøkkenet. Skravling og matlaging, akkurat slik jeg liker fredagskvelden. Sov godt når den tid kommer, så snakkes vi i morgen ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg