SPØKELSER OG SOMMEFUGLER

Sov ikke mer enn fire timer i natt jeg, og vet dere hvorfor? Jo, i går skulle plutselig jeg-er-redd-for-spøkelser-syndromet slå inn, og jeg lå bare og var sykt urolig og egentlig ganske redd. Jeg så for meg at det var slik som på åndenes makt at det sto skygger i speilet osv, og det er ikke tull å si at jeg faktisk var overbevist om at jeg kom til å få en face to face med et gjenferd i natt. Æææ! Ler litt av hele greia nå da, samtidig som det irriterer meg. Er jo så trøtt at halvparten hadde vært mer enn nok, men nå er det ikke så alt for lenge til Kristoffer kommer så da må jeg jo være litt fresh!

Pratet nettopp med han i telefonen nå, og jeg begynner å få skikkelig sommerfugler i magen! Har jo ikke sett han siden starten av februar, så det er nesten to måneder siden. Føler meg som en 14 år gammel jente som skal på kino med crushen sin for første gang. Sykt merkelig følelse. Men det er jo positivt da tenker jeg, det betyr jo bare at vi enda er forelsket 🙂 Hihi. 

Vi bor forresten på hotell Østerport for de som lurte på det. Et ganske sentralt hotell har jeg forstått! Skal vel ut å utforske litt senere i dag tenker jeg. Standaren på hotellet er helt grei, syns resepsjonsområdet og spisesalen er kjempefint, men hotellrommene er kanskje litt……old fashion? Er jo så vant med at det er så sykt høy standard på alle hotellene man er på i Norge, så man blir jo veldig bortskjemt av det. Rommene er fine nok de altså, har jo ikke planer om å ligge her i fem dager uansett så det får holde! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg