WINE AND DINE

Hei! Vi våknet ikke før nå vi, og det skal jeg si at denne søvnen var utrlig etterlengtet. Har stått opp syv hver eneste dag hele uka og sovet kanskje maks seks timer, og det er virkelig ikke nok om man skal fungere.. Derfor føler jeg meg mye mer uthvilt nå enn på lenge! I går kveld ble kamera dessverre litt glemt bort så jeg har ingen bilder bortsett fra disse snikbildene Kristoffer tok av meg:

Selv om dette kanskje er sykt uinteressant for dere så kan jeg jo fortelle litt om kvelden i går. Først dro vi på København Plaza for å ta noen drinker sammen med resten av gjengen, vi hadde bordreservasjoner klokken ni på Bistro Boheme som er den resturanten jeg har skrytt sånn av. Vi dro derfor dit for å spise, og herlighet så god maten er der altså.. Får vann i munnen bare av å tenke på det! Kanskje vi må dra dit ikveld og? Hahaha. Vi ble iallefall sittende der og skravle utover kvelden med masse god vin og mat, ååh for en koselig kveld 9829;

Må ærlig innrømme at jeg er litt hangover i dag, men den skal nå ut å kureres med en digg lunsj. Kristoffer ligger ved siden av meg å ser på film nå, og jeg nettshopper litt på nelly. De har bare så mye fint at jeg klarer ikke la være! I dag har de jo salg på fem av sine mest populære merker.

20% avslag på Estradeur HER


HER // HER // HER

20% avslag på Notion 1.3 HER


HER // HER // HER

20% avslag på Club L HER


HER // HER // HER

20% avslag på Cheap Monday HER


HER // HER // HER

20% avslag på Ruth & Circle HER 


HER // HER // HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg