ALL THE SINGLE LADIES


Body fra Ganni.

Er ikke denne litt kul? Plukket den opp i København. Litt usikker på hva jeg skal bruke den til enda, men plutselig så trenger man vel en body også. Dette er vel skritt 1 av å bli en ekstem samler tenker jeg. Men så lenge jeg samler på klær så er det vel ikke så alt for ille?

Nå er jeg hjemme i Bergen igjen forresten, sliten som fy. Ble selvfølgelig plassert ved siden av gutta-på-sin-første-partytur på flyet, noe som var jævlig irriterende. Hvem drikker vodka redbull klokken to på dagen, på en MANDAG? Også lo de hele tiden. Personlig syns jeg det bare er gøy å høre på at andre le om det er jeg som har sagt noe morsomt, ellers er det bare irriterende. Iallefall når det kommer fra 18 år gamle gutter med dunbart og modne kviser. 

Nå skal jeg se på paradise hotell for enda mer kvisehumor, vi snakkes i morgen! Da skal jeg endelig få trene igjen etter fire dagers pause, gleder meg til å løpe min kjære 8 kilometer 9829; Tenkte også å skrive et innlegg om kosthold i morgen, siden mange lurer på det. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg