EN MOUSSE VERDT Å BLI FEIT FOR

Okei, før jeg sier noe som helst annet vil jeg bare gi ti (eller en million) stjerner til resturanten vi var på i går. Maten der var, åh, jeg finner ikke helt ordene. For å si det sånn så har jeg ikke spist så nydelig mat på LENGE. Det er kanskje fordi jeg er såpass sunn nå og tillater ikke meg selv å spise saus eller drikke vin i hverdagen, eller så er det fordi maten der rett og slett bare var nydelig. Jeg spiste biff (jeg er biffjente numbah one), og til dessert delte vi en hvit sjokolademousse. Altså, som dere kanskje vet så HATER jeg sjokolade. Syns det er alt for søtt og jeg får seriøst bare vondt i hodet av å spise det. Men den moussen der, åh. Den er faktisk verdt å bli overvektig for. 

Til biffen drakk jeg rødvin mens ellers delte vi en flaske cava – nam! Nede til høyre ser dere den fabelaktige moussen. Hvem tror dere kommer til å dra tilbake dit ikveld for å spise middag? Vi! Burde jo egentlig utforsket resturantlivet i København litt mer siden vi kun er her en langhelg, men skal jeg være helt ærlig så gir jeg faen i det akkurat nå. Alt jeg kan tenke på er biff og sjokolademousse. Nesten sånn at jeg vurderer å dra å spise det til frokost..

Nok matprat fra meg, her har dere gårsdagens enkle antrekk:


Topp – BikBok // Jeans (verdens beste svarte bukser!) – link HER // Heels – link  HER // Klokke – Michael Kors

Planene for dagen er vel egentlig ganske lik som i går, bare gå rundt å kose oss egentlig. Finner oss vel en resturant senere vi blir sittende på for å spise frokost og sikkert lunsj mens vi koser oss med en flaske vin i sola. Her stresser vi ikke med noen ting!

Hva er deres planer denne helgen? 🙂

 

//Adlinks

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg