JEG SKAL PÅ JENTETUR!

ANNONSE – Affiliate til nelly

SVART BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER
HVIT BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER
GULLØREDOBBER HER

GETTING READY FOR A GIRLS TRIP ✈️☀️🥂

Herregud, jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på en skikkelig jentetur. Det var vel til Dubai i februar 2018? Alle de andre reisene har vært via jobb eller med kjæresten (klager absolutt ikke på det heller!), men en skikkelig jentetur har lenge stått på ønskelisten. Jeg fikk bare en melding av Kaltrina der det sto “skal du være med til Marbella neste torsdag?”. Mitt svar; JA. Law of attraction on action sier bare jeg.

STRÅVESKE HER
LEOVESKE HER
HEELS HER

KOFFERT HER

Hadde egentlig pakket ned sommerklærne for sesongen, så i dag har jeg brukt et par timer til å finne fram hva jeg skal ha med meg. I morgen blir en hektisk dag, derfor er det like så greit å være litt i forkant. Denne gangen skal jeg faktisk prøve å pakke med meg antrekk, i stedet for å bare slenge alt oppi kofferten. Hvor realistisk det er får vi vente å se.

Akkurat nå satt jeg meg ned for å spise litt lunsj. Har seriøst ingenting i kjøleskapet. Matbutikken er på andre siden av veien til leiligheten, men merkelig hvor tungvint det skulle være å handle mat. Derfor endte jeg opp med å spise to loffskiver med nugatti til lunsj, og sånn bruker jeg å forberede Marbella-kroppen 🥪 Apropos mat, jeg må straks komme meg ut døren. Er invitert til Andreas på middag! Elsker at vi alltid har så sosiale middager. Dagens høydepunkt ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg