MANDAG MINUTT FOR MINUTT

ANNONSE – Affiliate til Nelly og Nakd

June kom på besøk for å spise frokost! Her går det i rugsprø med makrell i tomat, og to kokte egg. Jeg spiser det hver eneste dag til frokost for tiden. Skulle tro vi var sponset av rugsprø siden det ligger to pakker på bordet. Er altså ikke det, men er absolutt åpen om de vil ha et samarbeid 😜😉

JOGGESETTHER

Jeg har vært utrolig sosial den siste tiden, og har mennesker rundt meg nærmest 24/7. I dag merket jeg at det fristet med helt alenetid, og bare se en serie hele dagen i joggisen. Det var hakket før jeg bare avlyste dagens planer, men så kom voksenlivet å banket på og jeg dro meg inn på badet for å fikse fjeset.

Ikke sponset av energidrikk heller gitt… Men en aldri så liten must have på morrakvisten!

GENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER / SNEAKERSHER

Dagens meget avslappede antrekk. Et hot tips om du ikke orker å fikse deg noe særlig, er å ta på treningsklær sånn at alle tror du egentlig skal/har vært på trening. Haha! Jeg er veldig rar på sånne ting. Om jeg ikke føler meg fresh i fjeset, så klarer jeg ikke ta på meg fine klær. Da kler jeg meg heller ned, sånn som i dag.

Oslo er så fint i dag ♥ Merker likevel at det er kaldere i luften og at høsten er på vei for fullt. Jeg elsker høsten! Masse deilige gensere, store jakker og koselig innetid.

GENSERHER / TRENINGSTIGHTSHER

Det var min dag så langt! Nå sitter jeg på Sentralen å jobber meg igjennom dagens to-do liste. Tenker jeg blir sittende sånn til 17 (to much info), før jeg skal møte Andreas og Kaltrina for middag. Ikke en så aller verst mandag!

Håper du har en fin start på uken ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg