BRING YOUR DOG TO WORK

Image and video hosting by TinyPic

Håret i en dott, joggeklær og et slitent tryne. Meg i dag, med andre ord. Noen dager ser man i klesskapet sitt og finner rett og slett ingenting å ha på seg. Unnskyldningene mine i dag var at jeg var for bleik og hadde for lang ettervekst. Da syns jeg ikke noen av klærne mine passet. Haha! Jeg får komme meg avgårde til brun og blid så fort jeg er ferdig her. Jeg nekter å være blek på selve åpningsdagen av Janne & Julia, som faktisk bare er én uke og to dager til. Herregud, det kommer til å gå så fort. Kommer vi til å være klare? Krysser fingrene!

I dag tok jeg med meg Zara på kontoret også. Jeg tenkte egentlig å ta henne med hver dag, men frem til nå har det vært så mye elektrikere og rot i butikken at jeg tenkte det bare var dumt for henne. Nå har det roet seg, og jeg har nå plassert hundesengen hennes under kontorpulten min. Der sover hun litt, løper litt rundt i butikken før hun legger seg igjen. Og ja, hun elsker å så i butikkvinduene å se på menneskene som går forbi. Haha!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vi (eller de to andre) har nettopp skrudd opp innredningen fra Ferm Living også! Wææ, er ikke hyllene fine? Gleder meg så sykt til å vise dere hele butikken når den er klar!

15 kommentarer

Siste innlegg