NYE SERIETIPS

God mandag! ♥ Flere enn meg som har planer om å benke seg i sofaen med en digg serie i kveld? Mandag i kjent stil 😉 Jeg har ved flere anledninger tipset om mine favorittserier, og jeg har sett mer eller mindre alt.. Å kalle meg selv for en seriejunkie blir å underdrive. Jeg har allerede tipset om de skikkelig bra seriene som Breaking Bad, The Vampire Diaries, Dexter, SOA osv, mens nå tenkte jeg å tipse om de nye seriene som dere kanskje ikke har hørt om enda!

TRAVELERS

Denne serien er bare så sykt spennende! Den handler om en gruppe mennesker som reiser tilbake fra fremtiden for å redde verden, ved å prøve å endre på historien og hendelser som allerede har skjedd. Dette høres kanskje veldig rart ut, men jeg anbefaler den på det sterkeste. Du kan se alt på netflix!

mp_trav

DESIGNATED SURVIVOR

Jeg var skikkelig skeptisk til denne serien, fordi jeg ikke er særlig glad i politiske serier. House of Cards var for eksempel ikke noe for meg. Likevel vokste Designated Survivor på meg fra episode til episode, og da sesongavslutningen var satt jeg seriøst helt på sofakanten fordi jeg var så spent! Serien handler om at det er et terrorangrep på “the Capitol” i USA som dreper omtrent hele regjeringen der, inkludert presidenten og nesten hele kongressen. Det ble da utnevnt en “designated survivor” som ble kastet ut i presidentrollen. Du ser den på netflix.

designated-survivor-netflix-streaming

BITTEN

Denne serien startet jeg faktisk på for et par dager siden, og har allerede sett ferdig hele den første sesongen. Typisk meg om jeg finner en serie jeg liker, hehe. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare denne serien uten at den høres sykt teit ut, men i korte trekk handler den om Elena som er den eneste kvinnelige varulven i verden og flokken hennes. De møter på en rekke problemer, alt fra kjærlighet til andre ting for å holde deres identitet skjult. En stor bonus er alle de digge mannfolkene i serien, som gjør den verdt å se i seg selv 😉 Den er faktisk skikkelig bra, selvom jeg kanskje ga en vag forklaring her.

bitten_detail_2560x1450_1280x725_105372227592

DIVORSE

Åååh, det er SÅ rart å se Sarah Jessica Parker i andre roller enn Carrie Bradshaw i SATC. De første episodene tenkte jeg ikke på annet enn at hun var Carrie, mens det gikk heldigvis over etterhvert. Dette er en humoristisk serie som er lett å se. Perfekt om du ikke ønsker å sette deg inn i en litt mer avansert serie. Anbefales! Ses på HBO Nordic

160826-divorce-keyart-1024x374

FEAR THE WALKING DEAD

De fleste har vel hørt om The Walking Dead? Dette er spin off serien, og handler om det samme sett fra en annen stat i USA – denne gangen California. Jeg tror faktisk jeg liker denne versjonen bedre enn orginalen, selv om jeg aldri trodde det kom til å skje! Herregud den er så spennende. Jeg og Glenn startet å se denne for et par måned siden, og vi lå seriøst benken foran tven nesten hele uken jeg var hjemme i Molde. Time well spent 😉 Elsker når venner elsker serier like mye som meg! Du er den på HBO Nordic.

fear-the-walking-dead-tv-series-zombies-2015

Hvilken serie følger du med på for tiden? ♥

6 kommentarer
  1. Elsker når du kommer med serietips! Et tips til deg er The affair på hbo, den ser veldig rar ut i starten, men den blir bare bedre og bedre 🙂

   1. Så godt å høre! 😀 Jeg har prøvd meg på affair, men syns den er alt for merkelig.. Haha! Kanskje jeg bare burde gi den litt mer tid 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg