EN HVERDAG LÅST I RUTINER

IMG_0506-2

TIME TO CELEBRATE

Forrige tirsdag hadde Karen bursdag, og da jeg spurte henne om hva planene hennes var på den store dagen svarte hun “ingenting før på kvelden..”. Jeg bare WTF! Bursdagen burde være årets beste dag, og selvfølgelig skal man feire! Jeg inviterte derfor til boblelunsj hjemme hos meg, med litt deilig lunsjmat og ikke minst prosecco-overload. En veldig annerledes og gøy tirsdag, og det elsker jeg!

IMG_0467-2IMG_0475-2

Jeg er en planlegger, og jeg elsker å være vert, invitere folk hjem til meg og bare ha det hyggelig. Selv om anledningen var Karen sin bursdag denne gangen, trenger man ikke alltid ha en unnskyldning for å finne på noe litt ekstra gøy. Spesielt i månedene januar og februar der det kan være tungt å komme tilbake til  hverdagen, det er mye dårlig vær og ellers “lite” som skjer. For meg er det viktig å hele tiden ha noe å glede seg til, enten det er en ferie eller bare en hyggelig venninnelunsj. Det holder meg motivert! Man blir ofte alt for låst i hverdagsrutiner og glemmer at man faktisk bare lever én gang. Du skaper selv din egen hverdag, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det?

IMG_0516 kopi-2IMG_0510-2

Det var en liten morgenpreken fra en litt for rastløs Julia. Det er slitsomt å være meg noen ganger altså. Jeg har hatt en indre uro for tiden som sliter meg helt ut, der jeg MÅÅ planlegge gøye ting hele tiden. Slapp av litt liksom. Jeg er nok glad for det når jeg blir eldre, og ser tilbake på en hektisk og gøyal hverdag. Mens nå trenger jeg litt søvn, hehe.
Ellers står nok en morsom tirsdag på agendaen! I dag har verdens beste Andrea bursdag, og den skal naturligvis ikke gå inn i historieboken som en stille dag. Litt senere skal hele gjengen sjekke inn på hotell, før det blir birthday-brunsj på NAMA sushi i samarbeid med Nelly. ÆÆ dette kommer til å bli en så gøy dag, jeg gleder meg allerede til å få på meg finstasen etterpå! Hihi.  Lets partyyyy.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg