UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker

AKKURAT NÅ:

I dag har jeg hjemmedag! Venter på noen pakker som skal leveres på døren, så da er det bare å sitte klar 😉 UPS har de mest random pick-up stedene om man ikke er hjemme når pakken kommer, så tar ikke den sjansen. Selv om jeg syns det er kjipt å starte uken med å jobbe hjemme, det blir liksom ikke like effektivt! Men, utrolig koselig likevel. Har tent i peisen og skal filme inn noen sminkefilmer (av alle ting!!), så det er kanskje ikke så dumt med hjemmekontor likevel.

UKENS TANKE:

Forrige uke var tankene mine overalt. Fra det ene øyeblikket gikk jeg fra forelsket lykkerus og elsket livet mitt, til å hate kjæresten min, hate livet mitt og grine sekundet etter. Har aldri slitt særlig med PMS, mens denne runden har vært helt syk. FOR noen humørsvingninger. Føler meg heldigvis balansert i dag, haha.

UKENS TIPS:

Verdens fineste Andrea har kommet ut med en liten kolleksjon fra NAKD! Er så utrolig glad på hennes vegne, genserne er helt AMAZING!! Vil ha alle ♥♥♥ Du kan shoppe kolleksjonen her. Stolt venninne!!

UKENS WIN:

At jeg ikke drepte noen i PMS-rus.

UKENS ANTREKK:

LUEHER / JAKKEHER / TIGHTSHER

BODYHER / BUKSEHER

GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

PMS åpenbart. Så klarte jeg å bestille feil fly til Oslo! Skal over på fredag, og det var helt tilfeldig at jeg sjekket SAS-appen for å finne ut at jeg hadde bestilt til 29. november. Altså, jeg har planer i Bergen den helgen og skal iallfall ikke være i Oslo den 29. november, så hva jeg har tenkt ante jeg ikke. Sure penger, men sånn er det.

UKENS MAT:

Lett!! Den indiske butter chickenen med alt av tilbehør som jeg brukte hele torsdagen på å lage. SÅ verdt all tiden! Oppskriftene finner du her

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Jobb,jobb blabla. Så reiser jeg tilbake til Oslo på torsdag eller fredagsmorgen, for i helgen skal jeg nemlig på noe jeg aldri har vært på før. Da typen fylte 45 år fikk han i bursdagsgave av meg å reise på hummerfiskeweekend i Sverige. Haha. Sykt random gave, men jeg syns det var en annerledes og morsom opplevelse vi kan gjøre sammen 😀 Inkludert er overnatting på nydelige Tanum Strand, tidenes skalldyrsbuffet med hummer, hummerfiske på havet og enda en deilig skalldyrslunsj. For en kosehelg!!

UKENS ØNSKELISTE:

Har allerede klikket hjem det jeg ønsket meg forrige uke, og jeg GLEDER meg til å vise frem alt 😀 Ønskeliste for den nye uken er fra NAKD (helt klart favoritt-nettbutikken for tiden!), så den kommer her:

HERHERHER
HERHERHER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg