FORDELENE OG ULEMPENE VED Å VÆRE SIN EGEN SJEF

JOGGESETTHER

Hei på deg! Klokken nærmer seg kveld og ingen pakke har kommet på døren enda.. Kunne like så greit ha dratt på kontoret. Bare elsker sånne dager der man nærmest sitter på rumpa å venter på noen som aldri kommer 😉 Men, jeg skal faktisk ikke klage – for jeg har hatt en av de bedre hjemmekontor-dagene! Ofte får jeg ikke gjort noe som helst de dagene jeg “jobber” hjemmefra. Da finner jeg det mer spennende å vaske klær, tørke støv, rydde i skoskap eller ha seriemaraton for meg selv. Heldigvis ble det ingen sånn dag i dag. Jeg er fornøyd!

Jeg har tent hyppig i kaminen i hele dag, så nå er det sikkert over 30 grader i hele huset. LOVE IT!

Jeg spiste lunsj mens jeg så på Kardashians. Nå er jeg hekta på kyllingnudlene fra YumYum. Hvorfor kan jeg aldri bli hekta på brokkoli eller spinat?:(

JOGGESETTHER

Sååå har jeg testet ut hvor det er best å ta selfies i huset. Har ikke blitt noe klokere, men disse bildene får duge.

Jeg tenkte litt over fordelene og ulempene med å være sin egen sjef, og jobbe fullt som blogger. Jeg kommer nok alltid til å være takknemlig for jobben min, så de få ulempene det kanskje er blir uansett vel verdt det ♥

👍🏼 Ved mindre man har møter/avtaler så styrer man dagen sin helt selv. Man kan ta pauser når man vil, jobbe når man vil, ta helg når man vil. Ja, du skjønner. Derfor er det ekstra viktig å være rutinert, hvis ikke får man jo ingen jobb gjort. Personlig foretrekker jeg å jobbe innenfor “normale” arbeidstider, altså fra syv/åtte om morgenen til ettermiddagen. Kveldene vil jeg ha fri!

👍🏼 Du kan jobbe hvor som helst!

👍🏼 Du kan tjene så mye du vil! Det er ingen fastlønn eller øvre lønnstrinn. Lønnen du får er 100% avhengig av innsatsen du legger inn.

👍🏼 Man kan være kreativ og det er ingen som legger retningslinjer på hvilket innhold du skal poste.

👍🏼 Man får mange goder og muligheter iallfall jeg ikke hadde fått ellers.

 

👎🏼 Man kan nesten aldri ta seg fri, iallfall ikke med god samvittighet.

👎🏼 Ja, lønnen kan være så stor man vil, men om du har hatt en dårlig måned med mye sykdom, personlig krise eller fravær generelt kan du også tjene ekstremt lite. Ingen innsats=ingen penger.

👎🏼 Man må alltid gi av seg selv, og det er ingen rom for “en dårlig dag” eller sykemelding.

👎🏼 “Alle” har en mening om deg, og man kan fort bli misforstått.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg