MINE TOPP 3 “EASY ACCESS” REISER

Det hadde kanskje vært litt mer bloggete av meg å skrive om destinasjoner ikke “alle” har vært på. Meeen, i bunn og grunn er jeg vel en basic bitch som ikke er spesielt kreativ på reisefronten. Jeg har flere favoritter enn dette, men her er mine topp 3 destinasjoner som er lett å komme seg til, lett å kose seg på og lett å living your best life!

1. DUBAI

Jeg koser meg aldri så mye som når jeg er i Dubai. (Rundt hele den Dubai-debatten har jeg ekstremt mange tanker og synspunkter, men det er ikke det dette innlegget skal handle om.) Den byen har virkelig alt. De beste beach klubbene, de beste resturantene, de beste hotellene, den beste shoppingen, den beste servicen – ALT en turist kan tenke seg. Jeg foretrekker å dra hit på jenteturer, der vi ligger langflate med en drink i hånden hver eneste dag, eller er på day parties, spiser nydelig middag på kvelden og tar det med ro. Dubai har også ekstremt bra uteliv, men jeg er ikke spesielt glad i typiske “klubber”, så det prøver jeg å holde meg unna. Har det gøyere på dagen, si 😉 De gangene jeg har vært i Dubai har jeg alltid flydd med Lufthansa, men vet at Emirates har direkteruter fra Oslo som jeg enda har til gode å teste ut! Har bodd på litt diverse hoteller (alle har vært bra), og anbefaler å bestille via Secret Escapes! Her kan du finne tidenes luksushoteller til rabattert pris, og de har som regel gode tilbudet i Dubai.

2. GRAN CANARIA

Er det egentlig lov å si GC?? Det er bare så fantastisk harry! Men, med avganger fra hele landet må nesten Gran Canaria få bli med på listen. Jeg har aldri hatt en kjip tur dit, og jeg har vært der mye! Om du vet hvor du skal dra, så er det virkelig en fantastisk øy. Derfor forstår jeg godt at mange syns det er “harry”, spesielt om man kun henger på Puerto Rico senteret, spiser på random strandresturanter og bor på de kjipe hotellene. Da er faktisk GC drit. Jeg foretrekker jo å bo i Puerto Rico/Amadores/Playa de Cura området, og her tar man lett taxi overalt. Sjekk ut tripadvisor for de digge resturantene! Syns både Taj Palace og resturantene i El Greco området i Puerto Rico er bra. Bruk også litt ekstra penger på Amadores Beach Club, det er en ganske rimelig (men bra) beach club i forhold til andre steder i verden. Så verdt pengene!

 

3. ISLAND

Jeg har kun vært på Island én gang, og det var på en ren partytur med Andrea, Anna og Andreas. Likevel drømmer jeg om å dra tilbake, for vi hadde det SÅ SJUKT GØY!!! Det må være den beste helgeturen jeg har vært på i mitt liv, tror jeg? Men, Island er dyrt! Så spar opp litt ekstra lommepenger, og KOS DEG 😀 Vi bodde på et leilighetshotell i Reykjavik sentrum, og var veldig fornøyd med det!

Hva er dine easy-access favorittdestinasjoner?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg