HEAVEN ON A PLATE

(sponset opphold)

Image and video hosting by TinyPic

WHAT MY BREKKIE LOOKS LIKE

(a big mess of everything i like)

Jeg sier det én siste gang, så legger vi den ballen død. Jeg klarer ikke dandere et fint fat. Enkelt og greit. Spesielt ikke når jeg er på en frokostbuffet og det er så mange fristelser overalt. Da slenger jeg bokstavelig talt på alt jeg syns er digg, og spiser det egentlig litt som tapas. Mmmm!

Frokosten på Clarion Hotel Bergen Airport er helt fantastisk. Jeg kunne sikkert brukt over tre timer der om jeg skulle testet ut all maten! Dessverre sier magesekken stopp på et tidspunkt, og da måtte jeg bare kaste inn håndkleet. Jeg vil likevel si meg fornøyd med det jeg spiste før jeg ble mett. God mat, spesielt god frokost er så viktig for meg. Virkelig en fin start på dagen!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Dagen i går var lang og innholdsrik. København er virkelig en helt fantastisk by jeg definitivt skal besøke igjen asap! Etter innkjøpet dro vi en liten tur på shopping, spiste lunsj, drakk litt og dro på tivoli til slutt før vi dro på flyplassen. Nå skal jeg kose meg litt til på hotellrommet før jeg skal komme meg hjem til leiligheten igjen. Vi snakkes senere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg