BILDEDRYSS FRA DEN SISTE UKEN

ANNONSE – Affiliatelinker

Kanskje ikke den mest spennende overskriften, men uansett – hei! ♥ Nå har det vært stille fra meg de siste dagene, så her kommer en liten oppsummering på hva som har skjedd siden sist. Bildet over er fra 17. mai, som jeg feiret i Bergen. Veldig koselig!

GENSERHER / TIGHTSHER / SNEAKERSHER / VESKEHER

Jeg har vært på tivoli sammen med barna! Herlighet så pinglete jeg har blitt. Tidligere kunne jeg ta alle karusellene uavhengig av hvor høyt opp de gikk eller hvor raskt de kjørte. Nå får jeg helt noia, spesielt over de som svever høyt i luften. Begynte nesten å gråte på en av karusellene fordi jeg har så høydeskrekk. Haha! Mine tivolidager er nok forbi meg 😉

Avsluttet 17. mai med joggis og bobler. Denne genseren er så myk og deilig! Link her ♥ Se på denne nydelige solnedgangen forresten!

18. mai klokken 07.00 gikk flyet til Oslo. Jeg har ikke vært her på to (!!) måneder, så det føles litt merkelig å være tilbake. Samtidig veldig godt!

Gledelig gjensyn med bestekompisen min. Vi dro selvfølgelig på Sumo for å spise. En av mine absolutte favorittrestauranter! Senere på kvelden ble det eurovision-party.

Nå skal jeg riste av meg helgens festligheter på Sats. Denne uken er det mye spennende på agendaen, og det starter allerede i dag med coachingtime samt podcast-innspilling i ettermiddag. Håper alle har en fin start på uken, så snakkes vi senere ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg