MIN DAG, BILDE FOR BILDE

GENSER – AIMN HER / TIGHTS – AIMN HER / SKO – ADIDAS HER

Startet dagen med å trene sammen med June! Vi skulle egentlig på Crosstraining (aldri vært på det før, men det ser helt grusomt ut??? Noen erfaringer?). (U)heldigvis ble timen avlyst på grunn av sykdom, og vi loffet oss igjennom Sats på egenhånd.

Rett etter trening måtte jeg løpe avgårde for min neste avtale. Kanskje ikke et viktig møte i den forstand, men et viktig møte for overfladiske meg. Jeg skulle fylle på leppetatoveringen min hos Invisibli! Valgte å farge hele leppa svart. HEHE neida. Over ser dere fargene man kan velge mellom. Jeg har Tasty Nude! Jeg har jo tatt fillers i leppene flere ganger i mine yngre dager (er enda fornærmet over kattekvinne-kommentaren på Jodel btw….), og resultatet ble en livløs og nærmest hvit leppekant. Etter tatoveringen har jeg en jevn og naturlig farge på hele leppen. Viser dere senere! Orker forresten ikke noe moralpoliti i kommentarfeltet her. For all del, fortell meg om hvor elendig forbilde jeg er og at alt jeg gjør er å skape en usikker yngre generasjon. Men, jeg er på en positiv-energi-flow om dagen så noe svar bruker jeg ikke tiden min på å gi.

Her ser dere litt av resultatet etter leppetatoveringen:) Naturlig og fint, eller hva? Så tok en obligatorisk “ferdig å sminke meg” selfie, før jeg gikk avgårde til….

…Nella! En ny bistro her på St. Hanshaugen. Klarte ikke å konsentrere meg i leiligheten, så dro hit for å jobbe. Bestilte meg et glass nydelig rosévin. Brukte over to timer på å fullføre glasset, noe som må være ny rekord for meg. Var bare så oppslukt i mac, jobb og alt som plinget på telefonen min. De to første iskalde slurkene var deilig da det er 25 grader ute, mens det siste svelget, to timer senere minnet mer om varm saft. Tar meg gjerne et glass til en dag jeg har tid til å drikke fortere!

Fikk middagsbesøk av Glenn og denne sjenerte karen. Det er altså Jonas, som dere har sett på bloggen ved flere anledninger tidligere!

Vi lagde en kjapp og enkel sashimisalat. SÅ godt!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med et glass pepsi max og Real Housewives of Beverly Hills på skjermen. Elsker onsdager og ny episode ♥♥ Håper dere også har hatt en fin dag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg