FEST, FROKOST, TRENING OG COACH

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

Hei og GOD FREDAG! ♥ Jeg hadde skikkelig fredagsfølelse i går, og sa “god helg!” til alle på min vei. Ble møtt av flere forunderlige blikk, men det tenkte jeg ikke stort over før jeg fant ut at fredag faktisk var i dag.

I går var vi på party. Føler meg egentlig ferdig med å feste midt i uka, men om man klarer å holde alkoholnivået til det minimale – samt stå opp å ha en normal dag dagen derpå så tenker jeg at det går fint. Dessuten var jeg hjemme før midnatt, så noen natterangling ble det heldigvis ikke 😉

GENSERHER (på halv pris!) / BELTEHER / BUKSEHER

Jeg og June dro på crosstraining på SATS Bislett i dag tidlig, og den timen skal jeg gå på hver uke! Instruktøren (mener han het Robin?)  var helt fantastisk, og gjorde hele timen. Han hadde så smittende og god energi. En sånn person man bare vil bli venn med, om du skjønner. Elsker positive og glade folk!

Da jeg kom hjem spiste jeg min faste frokost, som jeg er helt hekta på om dagen. Speltlompe med philadelphia light, babyleaf, skinke, alfanaspirer, cherrytomat og paprika. MMMM! Rett etter at denne lompa gikk i gapet så ringte det på døren, og coachen min Linda Juel i InHouse Coach kom for vår første ordentlige coachingtime. Herlighet så mye utbytte jeg fikk av tiden vår sammen. Man kan ikke gjøre en endring, eller få det bedre om man ikke er bevisst på hva som er galt. Linda låste opp mange lukkede dører hos meg, allerede etter vårt første møte. Dette kommer til å bli så BRA! Jeg kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg senere – men akkurat nå så må jeg bare la alt sammen synke litt.

På fredagens gjøremåls-meny gjenstår det enda telefonmøte med styret i REGN, podcastinnspilling før det blir middag og avslapning med friends i kveld. En perfekt, og variert fredag. Just the way I like it:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg