DUBAI GUIDE

REKLAME – Affiliatelinker

Finnes det en regel hvor lenge etter en ferie man fremdeles kan poste bilder? Jeg har fremdeles litt på lager, så spesielt instagramen min lever i ekte Dubai-ånd i noen dager til 😉 Dette er andre gangen jeg er i Dubai, og vi fikk virkelig mye ut av uken vi var der! Her kommer mine beste tips til både beach cluber, resturanter og aktiviteter ♥

BEACH CLUBER:

Som jente lever man godt i midtøstens perle Dubai. Hver dag har én (eller flere) av beach clubene ladies day. Noe som betyr at alle jenter kommer inn for en viss sum (mellom 100-250 AED), og nyter av gratis drikke, mat og solseng. Det kan derfor være lurt å gjøre research på når man burde dra hvor, noe jeg har laget en guide til dere her!

BARASTI BEACH. Siden vi var på ørkensafari på mandag (som er deres ladies day) dro vi aldri på Barasti Beach, men en venninne av meg sier det er en nydelig beach club med gode vibes. Til høsten og neste Dubai-tur skal jeg definitivt sjekke ut Barasti!

NIKKI BEACH. Hver tirsdag er det ladies day på Nikki Beach, som er min favoritt club. Det er helt sinssyke omgivelser, både på stranden pluss rundt bassenget og baren. Maten er også helt himmelsk, alt fra sushi til salater, burgere og quesedillas. MMMM!! Om det er én ladies day du vil få med deg, så er det Nikki Beach!

BIKINI – OhPolly

COVE BEACH. Hver onsdag skjer beach festen på Cove Beach! Dette er kanskje den beste dealen hele uken (sånn mtp valuta for pengene), der man får all drikken men ønsker seg pluss gratis lunsj og solsenger for bare 100AED. Cove Beach er utrolig fint og fresht, men litt mindre enn resten på listen. Ikke at det gjør noe, men vær der tidlig for å sikre deg plass!

BIKINI – Wahine.no

ZERO GRAVITY. Hver lørdag er det brunch for alle på Zero Gravity, og den MÅ du få med deg om du er i Dubai. Her er det free bar i alle de fem (seks, sju??) barene, pluss en gigantisk buffet som tilbyr deg alt du kan tenke deg av god mat. Alt fra sushi til biff, til burgere og pasta. Pluss egen isbar. Alt dette mens du ligger på en nydelig solseng, eller står å danser etterhvert som festen eskalerer. Nei, fy fader for en dag. Gleder meg allerede til neste saturday brunch på Zero Gravity ♥

RØD BIKINI – Overdel HER / Underdel – HER

 

NASIMI BEACH. Hver søndag er det Sin Sunday (aka ladies day) på Nasimi Beach. Deilig musikk, free bar og nydelig lunsj!

Dette er beach clubene vi var på ila uken (minus Barista, men har hørt så mye bra at jeg tenkte å ta den med). Alle kan anbefales på det aller sterkeste, og vi koste oss gløgg ihjel hver eneste dag ♥

RESTURANTER:

BUDDHA BAR. Ahhhhh, min favorittresturant i hele verden! Har vært på den i Paris én gang, og den i Dubai to ganger. Alt er bare on point, fra lokalene, interiøret, musikken, servicen, maten og til og med toalettene! Det er asiatisk konsept, og jeg har både spist sushi, forskjellige småretter og crispy duck her. Alt smaker helt himmelsk. Prøv Buddha!!

KJOLEHER

Søta koser seg max på Buddha 8)

SOCIAL HOUSE. Denne lille perlen av en resturalt datt vi tilfeldigvis innom etter vi hadde tittet litt på Dubai Mall. Den ligger ute mot fontenen, og hadde en liten men knallgod meny. Jeg og Kaltrina spiste pasta (begges var knall) mens Marie spiste en pizza som også var helt syk. De serverer ikke alkohol her, siden resturanten ikke er knyttet til noe hotell. Noe som er et minus, siden jeg hater å spise nydelig mat uten vin til.  Men, maten var såpass god likevel at jeg vil anbefale resturanten videre! Dessuten har du prime view mot fonteneshowet utenfor Dubai Mall, noe man burde få med seg.

ASIA ASIA. Her var vi med noen kompiser fredagen i Dubai, og er typ samme konsept som Buddha. Asiatisk mat med smaker i verdensklasse. Vi var fem stykker, og bestilte litt forskjellige småretter som vi delte. Alt fra dumplings, noen innbakte søtpotetgreier (smakte helt sykt), biff osv. Nam, nam, naaaam!

MISS LILY´S. En litt mindre fancy resturant enn de vi var på tidligere, MEN maten her var minst like god! Vi delte litt forskjellige småretter, alt fra marinert scampi til noe biffgreier. En skikkelig kul resturant med enda bedre stemning. Var utrolig nok ganske underholdende live musikk også, selvom jeg hater den type setting. Faen live musikk mens man spiser er jo egentlig helt krise, MEN det var bare gøy på Miss Lilys!

UTELIV:

BASE. Vi ankom Dubai sent torsdag kveld, men var rimelig kjapp å kaste fra oss koffertene, hoppe i en partykjole og komme oss rett på klubben (eller kløbben som jeg sier). BASE Dubai er et ganske kult utested, som er utendørs inne i et slags colosseum. Vi dro dit med en venn som hadde bord med drikke pluss at Marie kjente DJen (Tony Vegas), så vi ble bare servert vodka redbull på løpende bånd. Hahaha, det nachpielet etter byen stengte tror jeg vi kunne vært foruten. Vi hang seriøst med hodene ut av taxien tilbake til hotellet klokken åtte den morgenen fordi vi var så kvalme/slitne/trøtte og kaaanskje litt fulle. Pluss at en av oss (skal ikke nevne navn 😉 ) måtte ha en stoppepause for å spy underveis. Hahha ooomg. Gøy uansett!

BILLIONAIRES CLUB. Her dro vi sammen med Isak, som var DJ her den kvelden. Også her fikk vi bord med drikke (herregud, brukte ikke en eneste krone på byen der nede?). Skikkelig bra musikk og god stemning, pluss et veldig kult sted! Var her i fjor også, og kommer sikkert til å dra tilbake neste gang. Haha.

MISS LILY´S. Hit dro vi for middag en av de siste kveldene. En skikkelig kul resturant som blir til utested på kvelden, dødsgøy musikk og skikkelig sånn underground stemning. Ikke like fancy som alle andre stedene vi trasket rundt på resten av uken, noe som faktisk var ganske digg! Her kan du get down and dirty på dansegulvet, for å si det sånn.

40 KONG. En roof top bar med den mest fantastiske utsikten! Dro innom her etter vi hadde danset fra oss på Miss Lilys. Personlig hadde jeg litt for vondt i beina til å danse mer, men jeg holdt det gående ut i de sene timer likevel. Haha.

AKTIVITETER:

ØRKENSAFARI. Noe man burde få med seg mens man er i Dubai, men ikke noe jeg kommer til å dra på igjen. Vi booket igjennom denne siden. Først hoppet vi rundt i sanddynene i en Jeep, tok litt bilder før vi ble kjørt til campen. Der var det show, BBQ og litt drinker før vi dro tilbake til hotellet. En veldig gøy, og ikke minst annerledes dag!

KJOLEHER / HODESJAL – HER

DUBAI MALL: Altså, need I say more? Verdens største kjøpesenter, med alle butikkene du kan tenke deg! Jeg er omtrent aldri i shoppehumør når jeg reiser, men Dubai Mall må man nesten få med seg uansett. Det er en turistattraksjon!

Ellers booket vi fly via Lufthansa (star alliance woho), men vet at det også går direkte med Emirates fra Gardermoen. Vi bodde på Burj Views Luxury Appartments som vi booket via Hotels.com (link her). Anbefaler virkelig det leilighetshotellet! Vi hadde en stor og lekker leilighet på nesten 90kvm, med fantastisk utsikt som lå midt i Dubai sentrum. Rett utenfor døren var både Burj Khalifa, Dubai Mall, flere utesteder/resturanter + taxiholdeplass, cafe og supermarked. Vi tok som regel taxi overalt, for det er ganske store avstander i Dubai. Taxi er superbillig, for en halvtimes kjøretur betalte vi vel ikke mer enn rundt 100 norske kroner. 

 

17 kommentarer
   1. Haha, har så dårlig tid til å se serier for tiden. Helt krise, for jeg ELSKER serier! Men, har faktisk noen nye jeg har sett de siste månedene jeg kan tipse om, kommer innlegg. Takk for tips 😀

  1. Hvilken størrelse har du i den røde bikinioverdelen? 🙂 Skal kjøpe, så prøver å bli litt klokere 😀

  2. Hvordan er det ift nattklubber og alkohol osv da Dubai har ganske strenge alkoholregler? Trodde ikke at «turister» hadde lov å nyte alkohol. Har også hørt skrekkhistorier om der folk har vært fulle i taxi og blitt arrestert pga dette. Spør bare fordi jeg selv har vært i Dubai flere ganger men vært for pinglete til å drikke alkohol men hadd så lyst.

   1. Har aldri merket til noe av dette! Turister får ikke lov å kjøpe alkohol på vinmonopolet typ, men ellers er det ingen problem å kjøpe drikke på utesteder, beach cluber, resturanter osv. Angående taxi så tok vi åpenbart det hjem når vi var “fulle”, men vi oppførte oss jo og ropte ikke høyt eller gjorde spesielt mye ut av oss!

  3. Tusen takk for Dubai guide!! Skal reise dit snart og lurer på hvordan prisene er på mat / de resturantene du anbefalte her?

   1. <3
    Prisene på disse resturantene er ganske høye, bortsett fra Miss Lilys! Men det finner jo mange andre alternativer i Dubai, det bugner jo av resturanter 🙂 Sjekk tripadvisor 😀

  4. Hei! Så på Instagram tror jeg at du hadde på deg to antrekk iløpet av tiden dere var i ørkenen! Fikk du mulighet til å skifte i løpet av turen? <3

  5. Sykt bra innlegg! Reiser til Dubai i høst, og dette hjalp veldig! Er det lett å komme innpå de forskjellige stedene? Vet at i London f.eks. må man være en hvis “standard” for å komme inn på de mer eksklusive stedene. Er det slik i Dubai også? Reiser med en jentegjeng hvor ikke alle er samme størrelse osv, så er greit å sjekke ut på forhånd slik at enkelte ikke får det veldig kjipt!

   1. Så gøy, du kommer til å elske Dubai 😀 Vet egentlig ikke hvordan det er om man bare møter opp i døren, for vi har alltid dratt med folk som er på liste osv! Men det er nok ikke vanskelig å få til <3

  6. Elsket denne guiden! Ankom Dubai i natt og er veldig kjekt å ha en liten reiseguide med 😉 Buddha bar og ørkensafari står høyt på listen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg