TRE AV MINE DÅRLIGSTE EGENSKAPER

REKLAME – Affiliatelinker

I dag tidlig våknet jeg stresset. Hjertet hamret og jeg følte det ikke var noen vits å stå opp. Det var som om dagen hadde flydd fra meg, selv om klokken bare var åtte. Jeg sa til meg selv at nå måtte jeg faen meg skjerpe meg. Hva er det egentlig jeg stresser over? Stresset over tanken på å stresse? Helt idiotisk, og ikke den personen jeg er.

Derfor ga jeg meg selv en utfordring. Å legge fra meg alt jeg hadde planlagt å gjøre, og ta en liten ego-morgen med ansiktsmaske, en bok, og ikke tenke på klokken. Kanskje ikke veldig krevende for mange, men for meg satt det ganske langt inne. Likevel er det nok noe jeg trengte. Fikk anbefalt å lese “the secret” av June. For det første har jeg aldri lest ut en bok i hele mitt liv. For det andre er motivasjonsbøker ikke noe for meg. Det ser ut som det trengs drastiske tiltak for å få hodet mitt på rett vei om dagen, så jeg ga den en sjans. Har bare lest ti sider (haha), men skal fortsette i kveld!

SINGLETHER / TRENINGSTIGHTSHER

Denne ansiktsmasken er forresten helt syk. Fresher opp huden, får sminken til å sitte bedre og drar ut all drit fra porene. En favoritt i lang tid nå! Du finner den her ♥

Hver morgen. Varmt vann med sitron og kajennepepper, for å starte forbrenningen.

Jeg tok meg også tid til å reflektere over hva jeg faktisk sliter med om dagen. Jeg har en konstant indre uro, og det er skikkelig ubehagelig. En sånn hverdag har jeg ikke tid til, og tok meg derfor en real sjelegransking for å finne ut hva jeg må gjøre annerledes.

→ Bli mer tålmodig. Alt i livet trenger ikke å skje akkurat . Dette er en av mine dårligste egenskaper. Om jeg har bestemt meg for noe skulle det helst skjedd i går. Det skaper utrolig mye unødvendig stress i livet man kunne vært foruten.

→ Være snillere mot meg selv. De siste årene har jeg blitt utrolig selvkritisk, og har utviklet en form for lettere angst. En ekkel klump i magen som spiser meg opp hver gang jeg ikke presterer slik jeg burde. Jeg har for eksempel vært utrolig misfornøyd med egen innsats på bloggen det siste året, og føler ikke tiden strekker til. Jeg vet jeg kan, derfor er det utrolig frustrerende når man ikke får det til. Likevel vet jeg at når jeg er tilbake i Oslo, og får fokusert 100% på bloggen igjen så blir det bedre. Igjen til punktet over, jeg er alt for utålmodig og vil helst prestere I DAG. Men jeg prøver så godt jeg kan, og noe annet kan jeg ikke kreve av meg selv.

→ Smile over det som har skjedd, og ikke være lei meg fordi det er over. Som dere vet har jeg et veldig hektisk liv, med mye gøy på agendaen hele tiden. Alltid noe å glede seg til! Samtidig har jeg blitt veldig dårlig til å sette pris på det jeg nettopp har opplevd, og er heller lei meg fordi det er over. Som Dubaituren, bursdagshelgen min osv. Sånne hendelser burde jo fylle med meg glede og motivasjon, i stedet for å være sutrete fordi jeg vil det skal vare for alltid. Skjerpings!!

Nå høres det kanskje ut som jeg sliter skikkelig, haha. Jeg har det bra altså, misforstå meg rett. Jeg trenger kanskje bare å lande litt etter en lang måned på farten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg