MIN 25ÅRSDAG, DEL 2

REKLAME – I samarbeid med Bølgen & Moi Briskeby og Nelly.com

MIN JUMPSUIT – HER
JUNE SIN KJOLE – HER
ASTRID SIN TOPP – HER

Jeg syns det er vanskelig å forklare denne dagen med ord. Følelsene jeg sitter igjen med kan ikke beskrives. Jeg føler meg takknemlig, privilegert, lykkelig og forbanna heldig. Som Eline skrev til meg på melding på lørdag; “du er er ei bra dame med sykt mange bra venner!”. For fy faen. Jeg har så mange bra mennesker rundt meg. Når alle samles på en dag som dette er det vanskelig å ikke kose seg. Føler meg egentlig veldig sentimental når jeg reflekterer over dagen. At så mange fine mennesker tar seg tid til å feire min dag. At jeg faktisk har så mange gode venner. Det er absolutt ikke en selvfølge. Håper jeg er en like god venn for de, som de er for meg. For fy faen. Jeg setter sånn pris på dere alle!! ♥

   

MIN JUMPSUIT – HER
KAREN SIN KJOLE – HER
ELINE SIN KJOLE – HER
KALTRINA SIN KJOLE – HER

Tusen takk til Nelly.com som sponset bursdagen min, og ga gratis antrekk til alle jentene! Tusen takk til Bølgen & Moi Briskeby, som var tidenes vert og lagde en fest utenom det vanlige! Og TUSEN TAKK til alle mine gode venner, som tok seg tiden til å feire meg på min store dag. For en jævla fest. For en feiring!

Vil igjen rette en ekstra takk til Bølgen & Moi Briskeby. De gjorde siste del av feiringen min til den beste bursdagen jeg har hatt i hele mitt liv. Dere har kanskje sett all galskapen på mine storyes, og de andre som var der. Om du er interessert i å arrangere noe der selv, sjekk ut hjemmesiden HER!

Og husk! Nelly har en egen kampanjeside med antrekkene til alle gjestene + mye mer som du får til -20%!

BRUK KODEN “JULIA20” FOR Å FÅ -20% PÅ ALT FRA DENNE SIDEN ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg