RASTLØS SJEL

REKLAME – Affiliatelinker

Det skal ikke alltid være lett å være beboer i dette rastløse hodet. Ofte får jeg spørsmål om jeg ikke blir utslitt av å leve i en koffert, bare være hjemme noen få dager avgangen før det er ut på nye eventyr. Men, hvor er egentlig hjemme nå om dagen? Bergen, Oslo, på et fly? Jeg føler meg egentlig ikke hjemme noen andre steder enn i leiligheten min. Innenfor husets fire vegger. Så å lande i Bergen føles ikke som å komme hjem, ikke før jeg låser meg inn til min egne møbler, klær og seng. En leilighet der kjøleskapet alltid er tomt. Tomt for mat i det minste. Taxfreesnus og redbull er alltid på plass, hehe.

Har egentlig ingen poeng med dette innlegget. Annet enn home is where the heart is, kanskje? Koffertene mine står nok en gang ferdigpakket i gangen, denne gangen går turen tilbake til Oslo. Åh, mitt kjære Oslo ♥ Jeg er veldig heldig som har mulighet til å utspille alle mine spontane lyster. Takket være friheten jeg får via bloggen. Så, tusen takk for at du leser. Tusen takk for at du gir meg muligheten til å leve sånn jeg (tror) er ment. Hva skulle jeg gjort uten dere?

JAKKE – HM / DRESSJAKKEHER / DRESSBUKSEHER / SKOHER / VESKEHER

Fant plutselig disse bildene på macen, tatt dagen før jeg reiste til Dubai! Endelig ferdig med bikinibildene? 😉 Hehehe, think again.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg