MINE SUNNE FAVORITTFROKOSTER

Hei og god morgen ♥ I dag våknet jeg opp helt forvirret. Er det ikke merkelig at det plutselig er lyst allerede klokken seks på morgenen? På søndag var det vinter, alt var snøkledd og det var nesten som om jeg trodde Hufsa skulle komme snikende opp mot huset. De som er like mummifans som meg skjønner hvor jeg vil med den referansen. Uansett. Jeg har ingen bedre poeng å komme med, annet enn at det føles som vår.

Jeg er et skikkelig frokostmenneske, men er dessverre et skikkelig vanedyr når det kommer til dagens første måltid. Jeg har funnet noen retter jeg liker, og spiser de fast i puljer helt til jeg blir lei å bytter. Slik rulleres det. Akkurat nå er jeg på slutten av avokado-epoken, og starter på nytt med proteinrundstykkene i noen uker. Dere skjønner? Nok bablings, under finner dere mine tre absolutte favorittfrokoster ♥

To smilende egg, grovt knekkebrød med most avokado (blandet med salt, pepper, lime og cayennepepper) toppet med cherrytomater.

Speltlompe med philadelphia light, babyleaf, skinke, alfanaspirer, cherrytomat og paprika.

Proteinrundstykker med deilig pålegg ♥

Du trenger:
400g havregryn
Fire egg
400g cottage cheese
To ts bakepulver

Bland sammen egg, cottage cheese og bakepulver med en stavmikser. Havregrynet tar du i til slutt. Da blander du alt sammen med en sleiv, før du former fine rundstykker. Stekes i ovnen på 200 grader i mellom 15-20 minutter.

Hva spiser du helst til frokost? Kom gjerne med gode tips, I need it! ♥

6 kommentarer
  1. Mmm, avokado på knekkebrød er så mums! Mulig du blir overrasket nå, haha, men jeg har spist det samme til frokost HVER eneste dag i 6 år!!! Og det er havregryns grøt. Varierer litt med forskjellig mel i tillegg da. Peanøtt mel, byggmel, og bygg flak. Så det blir 3 varianter typ… Så har jeg i masse bær. Varierer med bringebær, jordbær, solbær (favoritt) og blåbær! Jeg blir ALDRI lei! Det er bare så godt, og jeg blir så passe god og mett på det liksom!
   Haha, ja, jeg er litt rar… 😉 Klemmer! <3

   1. Mmm eniiiig 😀 Oi, det var lenge! Det hørtes utrolig deilig ut, men.. blir du ikke lei? Haha! Havregrøt er uten tvil noe jeg skal prøve meg mer på <3

  2. Fått helt dilla på røkelakswrap i det siste. Lomper med Philadelphia light urter og hvitløk med røkelaks på. Pleier også ha vårløk på, og litt tomat og evt agurk ved siden av.

   Eller liker jeg dette veldig godt: kesam uten (med mango og pasjonsfrukt) med eple og pæresyltetøy og strø over havregryn som er vendt inn i sukrin gold varmet i stekepanne (vipps så får du karamellisert müsli). Sunt og veldig godt😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg