JAKTEN PÅ MESTRINGSFØLELSE

Hei og goood mandag fra solfylte Molde! ♥ I dag tidlig startet jeg å jogge igjen, og det føltes så sykt deilig. Jeg har ikke trent kondis på flere år, og det fikk jeg svi for i dag tidlig. Likevel er det viktig å ikke miste motivasjonen, og det er jo helt urealistisk at jeg skal løpe like langt som tidligere. Da løpte jeg en mil flere ganger i uka uten problemer, mens i dag var de 3 kilometerne jeg hadde som mål mer enn nok krevende. Det kan bare gå oppover, og det er jo en deilig tanke 😀

Ellers føler jeg meg ganske urolig i dag, noe jeg alltid gjør etter en lat helg. Da er det bare én ting å gjøre; nemlig å starte uken med masse planer. Trening, jobb, prøve å få den gode mestringsfølelsen som gir meg så mye energi! Heldigvis er jeg godt i gang allerede 😀 

Fine Molde ♥

Nå sitter jeg på en kjempesøt cafe i Molde sentrum som heter Fole Godt. Deilig med stueskifte altså, man kan bli sprø av å gå hjemme dagen lang sammen med familien sin 😉 haha!

Burde kanskje hatt på meg andre farger enn svart nå som våren nærmest blomstrer utenfor døren, men sånn ble det i dag. Pakket med meg utrolig lite klær i kofferten for denne turen, skjønner ikke helt hva jeg tenkte på. Men men, klær er jo bare klær. Ikke så viktig, egentlig!

Nå skal jeg ta meg en liten lunsjpause fra jobbingen, og innom en venninne som er på jobb for å si hei. Har dere noen ønskeinnlegg denne uken? I såfall kom gjerne med de i kommentarfeltet ♥ Ha en kjempefin mandag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg