MIN MORGEN I BILDER – HVOR ER JEG?

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly

Hei fra………Molde! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, og jeg tok meg en ganske ufortjent påskeferie. Likevel hadde vi en deilig påskehelg i Bergen. Sett masse serier, sovet lenge, spist god mat og bare vært skikkelig latsabber. Nå er derimot ferien over, og jeg er i Molde! Jeg kjørte sammen med broren min August hit i går, og her er et lite uglamorøst bildedryss fra min morgen:

JAKKE – HOLLIES HER / TURTLENECK – NELLY HER / TRENINGSTIGHTS – AIMN HER

Åhhh, jeg var så trøtt i dag tidlig! Det var derimot ikke Zara, som var ekstremt gira på å endelig være hjemme i Molde. Ble vekt av at hun satt på sengekanten å pep fordi hun så gjerne ville ut på tur. Da var det bare å slenge på seg fillene og komme seg ut.

Molde er som en spøkelsesby nå! Grått, trist og folketomt.

Fornøyd gammel dame. Tenk at hun blir ti år til sommeren!! Noen som husker da jeg kjøpte henne? På torsdag skal vi til veterinæren, så får jeg forhåpentligvis bekreftet den gode helsen jeg trooor hun har.

Bakte proteinbrød til frokost, supergodt 😀 Jeg bruker denne oppskriften (nederst i innlegget), men i stedet for å forme de som rundstykker så tok jeg den åpenbart i en brødform.

Frokost!

Nå sitter jeg på kjøkkenøyen sammen med mamma, hun har hjemmekontor og det samme har vel egentlig jeg. I dag har jeg skikkelig lyst til å gå på ski. Rettere sagt lære meg å gå på ski. Det ser så deilig ut å fyke avgårde på kritthvit snø. Dessverre klarer jeg såvidt å gå i oppoverbakke, og skøyting kan jeg bare glemme. Men, man må lære en gang!

Hvordan har din påske hvert, og er du klar for hverdagen? Hva nå enn hverdagen er nå til dags..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg