HVER DAG ER EN GAVE

Husker dere dette innlegget jeg skrev på lørdag? Phil ringte meg tidlig på morgenen for å fortelle meg at han endelig følte seg hjemme i Oslo. Etter å ha bodd i Los Angeles hele livet var det mildt sagt en stor kontrast å komme til iskalde Norge en sur høstdag i september 2020. Da vi snakket på telefonen virket han så lykkelig. Rolig, men samtidig oppspilt. Tilfreds og glad. Han var glad for å gripe dagen, og følte seg endelig trygg nok til å guide seg rundt i Oslo alene. Han skulle gå i Frognerparken, kjøpe kaffe og nyte dagen til det fulle.

Senere den kvelden ble lykke snudd om til tragedie.  Telefonen ringer, og jeg får en grusom telefon fra Lars, ektemannen hans. Phil var blitt hentet av ambulanse. Han hadde fått hjerteinfarkt få timer etter vi snakket sammen. Han ligger enda på sykehuset, snart en uke senere. Formen er stabil akkurat nå. Heldigvis er han en fantastisk fighter. Som han selv sier; it aint over till the fat lady sings.

Ingen av oss er garantert en dag i morgen, husk det. Det er så lett å bli oppslukt i hverdagens gjøremål at man ofte kan finne seg selv i en situasjon der man går på autopilot. Man har ikke tid til å være ulykkelig. Gjør det som er best for deg, vis de rundt deg at du bryr deg og sett pris på at vi i det hele tatt er her. Ha gjerne Phil i tankene og ønsk han god bedring ♥ God natt!

6 kommentarer
  1. Ja, vi vet ikke hva som skjer i morgendagen. Så, vi får leve i dag som den siste dagen i våre liv og som forberedelse til mange lykkelig dager:)

  2. Utrolig fint skrevet, Julia! <3
   Jeg er veldig enig i det du skriver 🙂

   Man aner ikke hva morgendagen bringer.
   I tillegg er det også svært viktig å huske på at et menneskeliv er veldig kort!
   Ti- årene RASER forbi i rekordfart.
   Nesten skremmende fort hvor tiden og livet går, så det er utrolig viktig å nyte livet også, og ikke ta det for gitt 🙂 Ha en superfin påske 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg