VIL DU BLI MED PÅ FØRPREMIERE?

At jeg er en sucker for The Hunger Games-filmene visste dere kanskje ikke, men det er jeg altså. Mye grunnet Jennifer Lawrence. Både som skuespiller og på privaten virker hun som en fantastisk dame med bein i nesa og sterke meninger. Sånne ting digger jeg!

Nå kommer frøkna sjøl i hovedrollen på den nye kinofilmen Joy. Filmen er basert på den sanne historien om Joy Mangano, en trebarnsmor og veien hennes mot å bli en businesskvinne i en verden som enda er veldig mannsdominert. Slike type filmer elsker jeg, så forventningene mine er veldig høye! Bare se traileren under:

I filmen spiller også Robert De Niro og Bradley Cooper (han kjekke fra Hangover vet dere), så denne filmen håper jeg står til forventningene!

Vil du forresten bli med meg på førpremieren av filmen?

Den kommer ikke på kino før 25. desember, men nå får du mulighet til å ta med deg en venn å bli med meg på kino den 17. desember! Du får sett den før alle andre og får gratis billetter til førpremieren! Jeg har superlyst til å møte noen av mine lesere, så håper noen vil bli med ♥ Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, husk å legg igjen mailen din!

Jooyyy

Vinneren trekker tirsdag 15. desember, og førpremieren er torsdag 17. desember klokken 18 ved Konsertpaleet på Bergen Kino  😀

Billetter til filmen kan du kjøpe HER, og facebooksiden til FOX Norge finner du HER ♥

19 kommentarer

Siste innlegg