VI HAR ÅPNET NY BUTIKK – BILDEDRYSS!

ANNONSE – Reklame for egen butikk og affiliatelinker

THERE IS A NEW STORE IN TOWN 🌟

Butikk nummer 2… Det er så sykt! REGN har offisielt ekspandert, og vi har nå åpnet vår andre butikk. Fy søren, jeg er så stolt. For denne butikkåpningen er det vel og merke alle andre enn meg selv som skal takkes. Min partner Janne har vært helt RÅ, og stått på i det nye lokalet i flere måneder mer eller mindre uten hjelp fra noen av oss andre eierne. At jeg har en så dyktig partner som fikser biffen tar jeg virkelig ikke for gitt, jeg er bare ekstremt takknemlig som får lov til å bli med på denne reisen. I tillegg har vi verdens BESTE ansatte som har stått på sammen med Janne for å få dette til. For en gjeng! Det føles virkelig ut som i går at vi åpnet dørene til vår første butikk “Janne & Julia”. Mye har skjedd siden den gang, og på torsdag ble altså REGN nummer 2 åpnet på Sartor Storsenter i Bergen.

Er dere klar for et lite bildedryss?!

SJEKK UT NETTBUTIKKEN HER 👊🏻

HVOR FINT?! Siden jeg var opptatt med jobb i Oslo på selveste åpningsdagen ( 🙁 ) så fikk jeg ikke sett det ferdige resultatet før i dag. Jeg ble mildt sagt positivt overrasket. Bilder kan virkelig ikke beskrive hvor fint det er i virkeligheten. For en butikk!!

DRESSJAKKEHER / GENSERHER / DRESSBUKSEHER

Sånn har jeg sett ut i dag! Jeg har vært innom begge butikkene våre (først på Sartor Storsenter, deretter “flahshipbutikken” i Strandgaten 66), jobbet fra kontoret til typen (han gjorde viktige arkitekt-ting mens jeg redigerte et bilde til instagram og så på friends – forskjell på arbeidsoppgaver), så har jeg trent, og nååå sitter jeg her hjemme  å blogger mens resten av gjengen er på stupetrening. Funfact.. Jeg hadde egentlig tenkt å melde meg på stuping her i Bergen selv, siden det ser SÅ gøy ut. Men så kom jeg på hvor stress det er på vinteren med selvbruning osv. Jeg hater å være bleik, så sprayer meg selv flere ganger i uken. Selvbruning + klor = 🤮. Så jeg droppet å melde meg på av den grunn. Jeg hadde egentlig lovt meg selv å aldri si det høyt, siden det er så latterlig og idiotisk. Men men. Bimbo life 😎

Så, det var min dag! Har du gjort noe spennende?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg