VENNSKAP

PA220060-2

“Bruk vennene dine for det de er verdt” hører jeg ofte andre sier. Med det mener de vel at man bruker sine nærmeste som psykologer der man får ut ting man går å tenker på. Jeg har aldri vært en person som deler spesielt mye. Ikke med noen. Det er ikke fordi jeg ikke har muligheten til det, men fordi jeg liker ikke tanken på at noen skal vite mine innerste tanker og følelser. Det gjør meg sårbar. I hele livet har jeg bært mye alene, og det har gått helt fint. Jeg har aldri hatt behov for å prate med noen om jeg har det vanskelig, og tenker at alt ordner seg til slutt.
Den siste måneden har jeg derimot kjent effekten av hva det betyr å “bruke vennene sine for det de er verdt”. Jeg har hatt så mange gode samtaler, fått så mange råd og virkelig kjent verdien av å prate om ting med andre. Man trenger faktisk ikke gå rundt å bære på alt selv. Jeg følte meg heller ikke sårbar etter å ha delt alt jeg har tenkt på den siste tiden. Jeg følte meg lettere, friere og lykkeligere. Mange av mine nærmeste venner har jeg hatt i mange år, og likevel har de ikke fått høre om ting før nå den siste måneden.  Det er jo ikke fordi jeg ikke stoler på de, eller føler vi ikke kan prate om alt. Hvorfor det har gått så lang tid før jeg “endelig” letter på sløret til mine nærmeste aner jeg ikke. Det orker jeg ikke spekulere mer i heller, for poenget nå er at jeg har lært utrolig mye den siste tiden. Å prate om ting er virkelig den beste terapien! Jeg har også fått et helt nytt syn på menneskene som står meg nærmeste. Altså, wow. Jeg visste jeg var heldig, men ikke heldig. At jeg har personer rundt meg som vil meg vel, og som jeg stoler på 100% er det ingen tvil om.

PA220058-2

Kjolen min finner du HER

Ombord på Royal of the Caribbean – Harmony of the Seas fikk jeg etterlengtet kvalitetstid med en av mine beste venner, Glenn. Vi har pratet om alt mellom himmel og jord. Fra hvor vi vil i livet, til at vi kanskje skal være spontane å flytte bort et år, til hvordan vi faktisk har det per dags dato. Det er noe helt spesielt å være ombord på et så stort skip. Du klarer virkelig å leve i nuet uten å tenke på alt som skulle vært gjort hjemme. Hverdagen min i Bergen var så fjern, og det føltes så godt å endelig kunne senke skuldrene å virkelig slappe av med noen man er glad i. Cruise skal jeg på igjen, og det gleder jeg meg til!
Nå har jeg også et helt supert tilbud til dere lesere. Ønsker du å dra på valgfritt cruise med Royal Caribbean eller Celebrity Cruises? Da kan du få -10% rabatt om du bestiller før 30. november 😀 Hvor perfekt er det ikke å dra på cruise i Karibien, besøke Bahamas, Puerto Rico, St. Marthens osv? Eller vil du til Middelhavet i sommerferien? Mulighetene er mange, og de har cruise over hele verden.

Rabatten på -10% gjelder kun:

· Om du bestiller hos Royal Caribbeans fbookavdeling på telefon 815 00 175, eller på mail: [email protected]
· Oppgi koden “Blogg Nordic” for å oppnå rabatten
· Tilbudet gjelder cruise både på Royal Caribbean Cruises og Celebrity Cruises
· Rabattkoden gjelder på cruisets grunnpris
· Du må booke reisen din senest 30. november, men trenger ikke å reise før det.

0 kommentarer

Siste innlegg