UP AND AWAY

ANNONSE – Affiliatelinker nelly

CAPSHER (-20%!) / JAKKE – NAKD / TIGHTS – AIMN HER (-20%!) / SKOHER (-30%!)

Hei fra Flesland! Nå sitter jeg godt innkvartert på Joe & The Juice og har nettopp spist en digg sandwich + en power shake. Jeg skal jeg til Oslo for å pakke kofferten, ta koronatest, hente ting til jobb og litt andre småting før jeg reiser på onsdag. Nå er det ikke lenge igjen!! Får så utrolig mange fine meldinger fra andre som er i Spania for tiden, og jeg må si det trumfer igjennom alt det negative. Her i gården er glasset halvfullt 😀

Yummyyy! Bruker egentlig å ta meg et glass vin før jeg skal ut å fly, men i dag fristet det utrolig nok med med shake. Når jeg tenker meg om så er det vel skjenkeforbud i hele Norge nå?? Syns så ufattelig syns på resturantene der ute. De er nok en av gruppene pandemien har gått verst utover. Skjønner selvfølgelig at tiltak må til nå i påsken, men av og til kan man lure på hva som er viktigst her i livet. Blir spennende å se tilbake på denne tiden fem år fra nå, og hvordan hverdagen ser ut da.

Nok skravling fra meg, ville bare titte innom for å si hei! Karima henter meg på Gardermoen, og i kveld skal vi spise gnocchi og bare slappe av. Til info er hun fullvaksinert, om koronapolitilet skulle titte innom her denne søndagen:-)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg