MANDAG
Frokost: Knekkebrød med leverpostei, lett majones og rødbetter (ny favoritt!)
Lunsj: Omelett med for eksempel skinke, vårløk og brokkoli
Middag: Grillet kylling (evt kyllingfilet) med en avocado, agurk og mager kesam på siden.
Kvelds/mellommåltid: Cottage cheese med valnøtter og jordbærsyltetøy
TIRSDAG
Frokost: To kokte egg og speltlompe med avocado, skinke, paprika og vårløk.
Lunsj: Kyllingsalat, bruk restene fra mandagsmiddagen og bland i det du liker. Jeg liker å lage dressing med mager kesam, salt, pepper og hvitløk!
Middag: Pitabrød med karbonadedeig, mager kesam dressingen og grønnsaker etter eget ønske. Jeg krydrer karbonadedeigen med kajennepepper, hvitløkspulver, salg og pepper.
Kvelds/mellommåltid: Mager vaniljekesam med blåbær og valnøtter.
ONSDAG
Frokost: Havrerundstykker (oppskrift her) med kaviar, ett glass melk. Verdens beste kombo!
Lunsj: Lobnobsalat – bland sammen en pakke lobnobs, en avocado og en mango.
Middag: Torskefilet med bacon og hjemmelaget potetmos.
Kvelds/mellommåltid: Speltlomper med kremost, røkt laks og paprika.
TORSDAG
Frokost: Cottage cheese med dobbel 0% jordbæryoghurt og valnøtter
Lunsj: Omelett med for eksempel skinke, vårløk og brokkoli
Middag: Laksefilet med asparges og søtpotetmos
Kvelds/mellommåltid: Speltlompe med avocado, skinke, vårløk og paprika
FREDAG
Frokost: Havrerundstykker med majones og skinke
Lunsj: Lobnobsalat
Middag: TACO!!
Kvelds/mellommåltid: Det er fredag, her i hus blir det en pose potetgull og sjokolade
Elsker når du lager slike innlegg, håper du kan fortsette med dette
Så moro du liker de:-) kommer hver uke!
Supert innlegg! Får masse inspirasjon, så fortsett med det.
Så bra du likte det!
Masse kjempegode tips, tusen takk
Fargerik mat hjelper så på humøret om vinteren!
Ja helt enig! Matlaging er superviktig for meg, spesielt nå som det er så trist ute