UKENS SUNNE MATHANDEL

HEALTH IS WEALTH 🌟

God mandag! Er det en god mandag? For meg har den vært den beste mandagen siden jeg kom hit. Ikke at den har vært syyykt overlykkelig bra, men jeg føler meg iallfall oppegående nå og det har vært et stort savn. Det er så mye som skjer bak kulissene som ingen ser, så at man legger ut det gøye som skjer på insta er kanskje litt dumt. Det er jo bare 5% av tiden min, mens de 95% har vært de mest krevende jeg har opplevd så langt i livet. Men, nok om det. Ting går fremover og jeg er optimistisk. Endelig skal ting bli bra, sånn ordentlig BRA!! Det er målet! Man må lære å gå før man kan løpe, så jeg tar steg for steg.

Men, nok om det (igjen, haha!) Nå som jeg endelig er i gang som smått igjen så er det ekstremt viktig for meg å være snill med kroppen. Jeg har meldt meg inn på et treningssenter for en måned, flere av vennene mine trener der så det er gøy! Jeg var der med Lene i dag tidlig, før vi kjørte opp til Mercadona for en liten ukeshandel. Jeg bor jo alene, og man vet aldri når det skjer noe her nede så kjøpte ikke alt for mye. Mest til frokost/lunsj osv. Så får jeg ta middagene litt som de kommer. I dag skal jeg lage fajitas, og det blir diiiigg!

Mmmm! Brød (typ brød med konsistens som knekkebrød?). Supergodt med tomat, rødløk, hvitløk og litt olje!

Deilig frukt og grønt! Elsker også gazpacho. Eller, elsker det ikke. Men det inneholder mye næring og det er akkurat det kroppen min trenger nå.

Mye frukt og grønt, mmm! Samt min favoritt – fanta lemon uten sukker. Dumt de ikke selger den i Norge!

Dette skal bli en bra mat og treningsuke 😀 Skal også prøve å få oppdatert her hver dag fremover. Virker veldig motivert akkurat nå iallfall.

Nå skal jeg kjøre avgårde for å finne en tobaskbutikk som tydeligvis selger snus. Her i heimen er det helt tomt, og det er mildt sagt megakrise. Har absolutt ingen planer om å slutte å snuse 😉 Hahah!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg