UKENS OPPSKRIFT: GAMBAS AL PIL PIL CON CHORIZO

Om spansken min var helt korrekt i overskriften er jeg litt i tvil over. På godt norsk; ukens oppskrift er en fantastisk middag med scampi og chorizo.

DU TRENGER:

SCAMPI (ca 300 gram for to personer)
CHORIZO
OLIVENOLJE
ca. 10 FEDD HVITLØK
KRYDDER; Salt, pepper og paprika (brukte også et marokkansk krydder jeg kjøpte i Spania)
1 CHILLI
KORIANDER

Tilbehør:
Hvitløksbaguetter og aioli

Start med å fylle rikelig med olje i en stekepanne på middels varme. Skjær hvitløk og chilli på langs i tynne biter og bland sammen med oljen. La dette frese for seg selv i ca 20 minutter slik at smakene får satt seg. Ta i scampien og chorizoen, og smak til med krydder. Helt til slutt kan man vende inn ca en halv potte med koriander, men dette kan også sløyfes. Håper det smaker!

 

4 kommentarer

Siste innlegg