UKENS OPPSKRIFT

Wow, skjer med at jeg plutselig har startet med å blogge tre ganger om dagen? Er det to much, eller går det fint? Resultatet av litt for mye motivasjon om dagen, haha! I denne ukens oppskrift tenkte jeg (nok en gang..) å komme med en kjempeenkel og sunn oppskrift. Jeg elsker som dere vet å bruke flere timer på matlaging med et glass vin ved min side. Men, siden jeg bor alene er jeg ikke alltid like keen på å gjøre det hver eneste dag. Middagen under spiser jeg veldig ofte, med forskjellige variasjoner. Så enkelt, sunt og godt! Når jeg kommer hjem om kveldene er jeg som oftest veldig sliten og vil ha noe kjapt, og da er denne middagen perfekt.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle den, men kanskje asiatisk speltlompepizza?

TIL ÈN PERSON TRENGER DU:

– 2 speltlomper
– 1/2 pakke kyllingkjøttdeig eller ca en kyllingfilet
– 1/3 gul løk
– Mellom 1/2 og 1 hel chilli (jeg bruker hele inkludert frø, I like it spicy!)
– Revet eller fersk mozzarella
– En dæsj lett fløte
– Ca. en teskje honning
– Krydder (smak til): Curry, hvitløkspulver, kyllingkrydder, gastromat, salt og pepper
– Topp med fersk koriander (kan sløyfes)

Start med å kutte opp chilli og løk, deretter fres dette sammen i pannen i et par minutter før du tilsetter kyllingen. Når kjøttet er gjennomstekt tilsetter du fløte. Ta såpass mye at det blir som en liten saus. Hell over honningen og tilsett alt av krydder etter smak. La alt sammen putre til det blir som en tykk blanding, og fløten nesten har redusert helt. Fordel dette på to speltlomper og dryss over mozzarella. Ha lompene i ovnen på 200 grader til osten har smeltet. Jeg elsker koriander, så jeg tar to svære never over begge lompene etter jeg har tatt de ut av ovnen, men dette kan som sagt sløyfes! MMM, nyyyt 😀

Kom gjerne med tips til din beste hverdagsoppskrift ♥

1 kommentar
    1. Hei :). Dette så godt ut. Sjekk gjerne ut bloggen min vegetarfamilie.blogg.no. Mange oppskrifter på lettlaget vegetarmat samt kombinasjonsmiddager, da en i familien spiser kjøtt/fisk . Ha en fin dag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg