UKEN SOM GIKK, OKTOBER DEL 4

AKKURAT NÅ:

Har jeg nettopp kommet inn etter min daglige morgentur med Zara. Tidligere gikk vi bare rundt kvartalet sånn at hun fikk gjøre fra seg det mest nødvendige, om man kan si det sånn. Mens nå har jeg begynt å gå skikkelig trimturer med henne! Ikke sånn hardtrening altså, men cirka en halvtime der hun kan løpe litt fritt i parken osv. Da digger hun livet. Oookei nok om hunden min. Jeg drikker kaffe akkurat nå, og prosjektet mitt om å slutte å drikke energidrikk går til helvete. Nå har jeg blitt avhengig av kaffe OG energidrikk, så drikker begge deler i stedet :)))))) Kaffe til frokost og redbull til brunsj.

UKENS HØYDEPUNKT:

Dette er den første uken på lenge hvor jeg ikke har gått bananas på ett av Bergens mange utesteder. Det er jo et høydepunkt i seg selv! Et annen stort høydepunkt er motivasjonen min om dagen, som er skyhøy. Jeg har i en lengre periode gått å vært litt på autopilot, og bare gjort ting jeg gjøre uten å legge til det lille ekstra. Nå merker jeg at den innvendige flammen og lidenskapen for både bloggen og butikken står på for fullt, så jeg får bare smi mens jernet er varmt. Så opererte jeg jo synet mitt på fredag. Som sagt, en helt ny verden!

UKENS NEDTUR:

Noen store nedturer har jeg faktisk ikke hatt på veldig lenge. Det er jo bra for privatlivet, men ikke så bra for dette punktet på bloggen 😉 Om jeg skal trekke frem noe er det at søtpotetfriesene jeg lagde på lørdag ikke ble sprø i det hele tatt, selvom jeg fulgte en oppskrift som GARANTERTE sprø fries. Makan til clickbait!!

UKENS TANKE:

Jeg burde bli litt mer obs på verden rundt meg. Bli flinkere til å lære meg ting, rett og slett. Siden jeg åpenbart ikke går på skole (kommer nok ikke til å gjøre det heller) er det veldig begrenset hvor mye kunnskap jeg tilegner meg utenom mote og mediabransjen. Akkurat nå merker jeg et stort savn etter å utfordre meg selv litt. Lære om “kjedelige” ting som aksjer, global økonomi og arbeidskultur i andre land. Dessuten burde jeg bli flinkere til å se på nyhetene, og i alle fall lese andre nettaviser enn seher og kjendis.no. Noen som har noen spenstige dokumentarer å anbefale?

UKENS FLAUSE:

Skal jeg være helt ærlig gjør jeg veldig få flaue ting i hverdagen (om man ser bort fra de sene kveldene med to samboccashots for mye). Det kan godt hende det ser flaut ut for andre, men jeg tar livet så sykt lite høytidelig at jeg sjeldent tenker over at ting jeg gjør er flaut – om du skjønner? Kanskje jeg må bli flinkere å observere meg selv utenfra i hverdagen, haha.

UKENS OBSESSION:

Universet! Fyfaen det fascinerer meg. Har aldri følt meg så liten etter jeg datt innom en random film på facebook som viste alle planetene i solsystemet. Jeg har hatt syyykt lyst til å se dokumentarer om dette, men har så langt ikke gjort det annet enn dokumentarserier. Jeg vil egentlig bare se én film, ikke en hel jævla serie. TIPS!??!

UKENS MAT:

Taco med fajitas smokey bbq krydder! Jeg har i flere år vært drittlei av det standard tacokrydderet, og derfor ikke spist noe særlig taco. På fredag lagde vi derimot taco med fajitas smokey bbq, og det var så godt. MMM, vil spise det hver dag!

UKENS ANTREKK:

JAKKEHER / GENSERHER / BUKSEHER / SKOHER

JAKKE – DIESEL HER / GENSER OG BUKSE – NLT TREND HER / BOOTS – NLY HER / VESKE – BALENCIAGA

FAUX FURHER / HOODIEHER / BUKSEHER / SNEAKERSHER

HOODIEHER / TRENINGSTIGHTSHER

UKENS MUSIKK:

Calum Scott – Rhythm Inside
Chris Brown – Beautiful People
ZAYN  – Dusk till Dawn

UKENS SERIE:

Jeg startet såvidt på The Fall som går på netflix nå på lørdag, meeen den var jo bare dritkjedelig? Sovnet faktisk midt i tredje episode, haha. Ellers har jeg begynt på modern family, sesong 8 før leggetid. Nå trenger jeg en ny serie å kaste meg over. Ikke at jeg egentlig har tid til å se på noe som helst i ukene som kommer. Herregud jeg gleder meg til å fortelle hva som skjer!!

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

JOBB!

Hadde forresten blitt veeeeldig glad om du nominerte meg til Vixen Influencer Award HER ♥

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg